Çavuş "Nadir Eziklik İçinde"

Çavuş "Nadir Eziklik İçinde"

AK Parti ilçe Başkanı Osman Çavuş, "Mustafa Nadir psikolojik eziklik içerisinde" açıklamasını yaptı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir'in yapmış olduğu açıklamalara, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş'un cevabı gecikmedi.

İşte Çavuş'un yapmış olduğu açıklama.

Danışma Meclisi toplantılarımızda yaptığımız konuşmalara, her zaman olduğu gibi CHP İlçe Başkanı alışık olduğumuz söylemleriyle cevap vermiştir. Sayın Nadir’in açıklamasının, parti içi olaylar neticesinde psikolojik eziklik içerisinde, düşünülmeden yapılan talihsiz bir açıklama olduğuna inanmaktayım. Bizim muhalefetten beklediğimiz, güzel ilçemiz Akçaabat’ta yapamadıklarımız varsa onları gündeme getirmeleri, yaptıklarımıza ise sessiz de olsa bir teşekkür etmeleridir.

İşimiz millete hizmet etmektir. Ucuz siyaset yapmak değil. CHP’de yaşanan skandal olayları ne parti meclislerimizde konuştuk ne de başka yerde konuşturduk. Olaylara üzüntümüzü belirtmek isterim. Bu üzüntümüzü CHP İlçe Başkanı Sayın Nadir’e bildirmek istedim ancak yanlış anlaşılır diye sessiz kalmayı tercih ettik.

Biz, onurlu ve seviyeli siyaset yapmaya çalışıyoruz. Faydasız konuşmalardan uzak duruyoruz. CHP bizim yerimizde olamaz ama olsa, Allah düşürmesin, biz de onların yerinde olsak, onların propagandasından, istismarından, dedikodusundan sokakta yürüyemezdik.

Bu sözümü bu kadar da açık söylemedim ama bu sözümün arkasındayım. Aslında Nadir’in, bu sözümden dolayı, bana teşekkür etmesi lazım. Sayın Nadir, sabrımızı zorluyor. İlla bu konuları konuşun diyor.

Bu konuları konuşmayacağım. Malum mesele CHP’nin iç meselesidir. Bu olaylar doğru mudur, yanlış mıdır? Bu olayları kim yaptı, kim yaptırdı? Neden Anayasa değişikliği çalışmaları devam ederken yapılmadı? Neden Anayasa değişikliği bittikten sonra yapıldı? ABD’nin burada rolü var mıdır? Ergenekon’la bir bağlantısı var mı? Sormuyorum, değerlendirme de yapmıyorum. Ama bu konuda fikrimiz yok, manasına da gelmez. Konuyu, kamuoyunun değerlendirmesine bırakıyorum.

Sayın Nadir’den yapıcı muhalefet beklerim. Ama galiba çok bekleyeceğim. Sayın Nadir, zamanında Organize Sanayi’ye karşı çıktı. Bunu yapamazsınız, insanları kandırıyorsunuz, dedi. Herkes tarafından bilindiği gibi Organize Sanayi’nin kamulaştırması bitmiş, 4 Temmuz’da altyapı ihalesi yapılacaktır. Sayın Nadir, Akçaabat Devlet Hastanesi’ni de yapamazsınız demişti. Hastane de ortada. Yılbaşında inşallah insanlarımıza hizmet vermeye başlayacak. Sırada 11 kilometrelik Şinik beldesine kadar olan duble yol var. İhalesi 16 Temmuz’da. Her şeye karşı olan Nadir buna da karşı mıdır acaba? Birçok ilde olmayan Fen Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi ilçemize geldi. Nadir, bunlara da karşı mıdır, gerçekten merak ediyorum. Değilse teşekkür etmesini beklerim. Teşekkür etmiyorsa seviyeyi düşürecek konuşmalar ve yazışmalar lütfen yapmasın.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset