BBP Adayı  Serbest "Sorumluk Aldım"

BBP Adayı Serbest "Sorumluk Aldım"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Serbest, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek şehrin geleceği için projelerini paylaştı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Serbest, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek şehrin geleceği için projelerini paylaştı.

Akçaabat Belediye Başkan adayı Hüseyin Serbest, 31 Mart'ta gerçekleşecek Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesinde Akçaabat’ta görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Serbest, bir restoranda düzenlenen toplantıda başkan adaylığı süreci ve projeleri hakkında bilgi verdi.

 

Hüseyin Serbest yaptığı açıklamada, “Akçaabat'ın geleceğine duyduğum büyük sorumluluk ve sevgiyle, Büyük Birlik Partisi'nin Belediye Başkan adayı olarak karşınızdayım. Uzun yıllardır bu şehirde yaşayan biriyim ve bu topraklara karşı derin bir bağlılık hissediyorum. Özgeçmişimdeki deneyimlerimle şehrimizin ihtiyaçlarına uygun projeler geliştirmek ve hayata geçirmek için bu önemli göreve talip oldum. Akçaabat'ı daha yaşanabilir ve kalkınmış bir şehir haline getirmek adına sizlerle birlikte çalışmak için buradayım. Siz basın mensuplarının desteği ve şehrimizin nabzını tutan bakış açısı, benim için çok değerli. Şeffaf ve katılımcı bir belediye yönetimi anlayışı ile hareket edeceğiz” dedi.

Serbest, projelerin Akçaabat'ı daha rekabetçi, yenilikçi ve sürdürülebilir bir hale getirmek için atılacak önemli adımlar olduğunu ifade ederek, “Hep birlikte, bu büyük potansiyeli en üst düzeye çıkaracak, Akçaabat'ı tekstilin merkezi haline getireceğimize inanıyorum. “dedi.

bbp-akcaabat-belediye-baskan-adayi-huseyin-serbest.jpg

bbp-akcaabat-belediye-baskan-adayi-huseyin-serbest1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset