Başkan Eleştirilere cevap Verdi

Başkan Eleştirilere cevap Verdi

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Pulathane iş merkezinin 2. katı ile otoparkının satış kararının alınmasından sonra AK Parti’nin “Seçim yatırımı yapıyor” şeklindeki eleştirilerine cevap verdi.

              Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Pulathane iş merkezinin 2. katı ile otoparkının satış kararının alınmasından sonra AK Parti’nin “Seçim yatırımı yapıyor” şeklindeki eleştirilerine cevap verdi. Türkmen, “Ben her an seçim kazanabilecek durumdayım. Seçim korkum yok” dedi.

 

            Pulathane İş Merkezi’nin ikinci katı ile otoparkının satış kararının alınmasından sonra AK Parti’nin eleştirilerine maruz kalan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, "Biz satış kararını aldık. Bu hemen satacağız anlamına gelmez. Bizim seçim yatırımı yaptığımızı söylüyorlar. Ben her an seçimi kazanabilecek durumdayım" dedi.

            Akçaabat Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı oturumunda Pulathane İş Merkezi’nin ikinci katı ile otoparkının satış kararını mecliste AK Parti’nin azınlıkta olduğu bir dönemde geçirdiği yönündeki iddiaların gerçekçi olmadığını ifade ederek, "Biz bu konuyu Mayıs ayında gündeme getirdik. O zaman bazı arkadaşlar bu konu yeterince tartışılmadı. Biraz daha gündemde kalsın dediler: bizde bu telifi kabul ettik. Temmuz ayında ben buranın satışını yeniden gündeme getirdim. AKP’nin azınlıkta olması önemli değil. Çoğunlukta da olsa buranın satışı geçerdi. Çünkü oylamada AKP’li üyelerden bizim görüşümüz yönünde oy kullananlar çekimser kalanlar vardı. Mayıs ayında da bunu oylasak geçerdi. Ben önceki dönemlerde bir yada iki muhalefetimiz olduğu zamanda bile o insanları ikna etmeden karar çıkartmamaya çalışırdım. Yine öyle oldu. Bu iş merkezini Akçaabat Belediyesi’nin en zor günlerinde yaptık. Bu iş merkezini benden daha çok düşünen olamaz. Buranın satış kararını almamız satacağımız anlamına gelmez. Ortamahalle’de kamulaştırmak istediğimiz bir yer var. Buranın kamulaştırılmasında paraya ihtiyacımız olursa o zaman satarız" diye konuştu.

Satış kararının çıkmasından sonra bunun seçim yatırımı olduğu yönündeki iddiaların inandırıcı olmadığını ifade eden Türkmen, "Benim seçim yatırımına ihtiyacım yok. Ben seçimlere doğru yapılan hizmetlerle seçim kazanılamayacağını çok iyi bilenlerdenim. Ben ne zaman olursa olsun seçimi kazanabilecek durumdayım" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset