Başkan Ekim Çalışıyor

Başkan Ekim Çalışıyor

Akçaabat Belediye Başkanlığı’na tekrar aday gösterilen mevcut başkan Osman Nuri Ekim, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Akçaabat Belediye Başkanlığı’na tekrar aday gösterilen mevcut başkan Osman Nuri Ekim, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, kapı kapı dolaşıyor; vatandaşlarla buluşuyor, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.

Görev süresi içerisinde de temel belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra sık sık Akçaabatlılarla, gençlerle ve çocuklarla bir araya gelen Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, hemşehrilerinden 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde destek istiyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e yapılan ziyaretlerde ve programlarda AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, MHP Akçaabat İlçe Başkanı Özcan Ergün, AK Parti Kadın Kolları, AK Parti Gençlik Kollar ve AK Parti Mahalle Başkanları eşlik ediyor.

Ziyaretlerinde çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyleyen Başkan Ekim, seçim çalışmaları dahilinde Yaylacık Mahallesi Tosun Sanayisini, Nefsipulathane Mahallesi esnafını, Hamamçimeni Çarşı esnafını, Yaylacık Mahallesi esnafını, Yıldızlı Mahallesi esnafını, Kavaklı Mahallesi esnafını, Yeni Mahalle esnafını, Ortamahalle halkını, Akçaabat Kent Konseyini ve Sebat Gençlik Spor Kulübünü ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların destekleriyle yeniden Akçaabat Belediye Başkanı olarak seçileceğine inancının tam olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Biz, bugüne kadar durmadan çalıştık. Bugünden sonra da yine durmadan çalışacağız. Akçaabat’ımıza hizmet etmek boynumuzun borcudur. 2019 yılından bugüne kadar merkez-kırsal ayırt etmeksizin sık sık hemşehrilerimizle ve esnaflarımızla bir araya geldik. Birlikte hasbihal ettik. Bizlere görüşlerinizi, isteklerinizi ve taleplerinizi bildirdiniz. Biz de imkanlarımız ölçüsünde ihtiyaçlara binaen talep ve isteklerinizi hızlı ve uzun vadeli olarak çözüme kavuşturmaya gayret ettik. Akçaabat’ımıza yaptığımız hizmetler ortada. 2019 yılında sizlere söz vermişti. Bugün ise verdiğimiz sözleri tuttuğumuzun göstergesi olan işlerimizi tek tek hayata geçirerek halkımızın hizmetine sunuyoruz. Şehrimizi birlikte yönetelim. Akçaabat’ımız ve Akçaabatlılarımız için en güzelinin peşinden birlikte koşalım. Akçaabat’ımıza daha farklı ne katabiliriz birlikte düşünelim; birlikte uygulayalım. . Akçaabat’ımız için daha yapacak çok işimiz var. Allah’ın izniyle, kıymetli hemşehrilerimin destekleriyle yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığı’na seçileceğiz. Desteklerinizi bekliyorum.” Şeklinde konuştu.

10.jpg

2-5.jpg

5-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset