Başbakan Günnar'ı Atadı

Başbakan Günnar'ı Atadı

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı görevine Dt Adnan Günnar atandı.

Ahmet Metin Genç'in Genel Merkez in istifasını istemesinin ardından İl başkanlığı için görüşülen 5 aday içinden AK Parti Trabzon İl Başkanlığı görevine Dt  Adnan Günnar atandı.

 

Önceki gün AKP teşkilat Başkanı Ekrem Erdem ile bu gün de AK Parti Genel Merkezi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen adaylar içinde Başbakan Erdoğan tercihini Adnan Günnar' dan yana kullandı.

 

Adnan Günnar Kimdir?

 

1966 Akçaabat doğumlu.

İlk ve Orta öğrenimini Trabzon'da tamamladı. 1990 yılında Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesini bitirdi. 1991 yılında aynı üniversitenin ortodonti anabilim dalına Araştırma Görevlisi olarak girdi. Doktorasını 1996 yılında tamamladıktan sonra Sağlık Bakanlığına geçerek Trabzon'a nakletti. 1997 yılında Trabzon Diş Hekimleri Odası Yönetim Kuruluna seçildi. 3 dönem II. Başkanlık yaptıktan sonra 2003 yılında yapılan seçimle Oda Başkanı oldu ve halen başkanlık görevini yürütmektedir.

T.C. Sağlık Bakanlığı Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine 2003 yılında başhekim olarak atandı. 3 yıl başhekimlik görevini yürüttükten sonra 2006 yılında başhekimlik ve memuriyetten ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset