Bak "Akçaabat Yap-Boz Tahtasına Döndü"

Bak "Akçaabat Yap-Boz Tahtasına Döndü"

CHP İlçe Başkanı Bak "Akçaabat Yap-Boz Tahtasına Döndü"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Teşkilâtı tarafından organize edilen toplantıda partinin üst düzey yöneticileri ile Akçaabat’taki basın mensupları biraraya geldi.
Körfez Köfte Salonu’nda CHP İlçe Başkanı Mustafa Bak’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltıya Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Nil Bektaş, Akçaabat Kadın Kolları Başkanı Aynur Bulut, Akçaabat Belediye Meclisi Üyeleri Mehmet Özbayrak ve Baki Moradaoğlu ile ilçe teşkilâtının yöneticileri katıldı.
Akçaabat’ın konu edinildiği toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Mustafa Bak, Akçaabat’ta uzun yıllardan beri bir yönetim zafiyeti yaşandığını ve bunun temelinde liyakatsiz isimlerin işbaşında olmasının yattığını söyledi. 
Akçaabat’ta yapılan yatırımların vatandaşların önceliğine göre yapılmadığının altını çizen İlçe Başkanı Mustafa Bak, ilçenin bir yap-boz tahtasına dönüştürüldüğünü belirterek, “Ortak aklı esas almayan yönetimlerin çilesini vatandaşlar çekiyor. Eski Tekel binasının halen daha değerlendirilmediği, Adliye binasının bir türlü ihale edilemediği, Emniyet’in ihtiyaca cevap vermeyen bir binada hizmet ettiği, aylar önce kazma vurulacak denilen çevre yolunun yatırım programına bile alınmadığı, Pulathane Bulvarı’nın tamamen bir hayal kırıklığı olduğu Akçaabat’ın paraları yapıldıktan kısa bir süre sonra Hükümet Konağı ek binası için yıkılan Tapu binası, Akçaabat Belediyesi’nce yapıldıktan kısa bir süre sonra Büyükşehir tarafından yıkılan pazar yeri gibi işlerle heba edilmiştir.” dedi.
CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ise Akçaabat’ın değerlerine sahip çıkılmadığına vurgu yaparak, tarihi Cumhuriyet’le yaşıt Sebat Gençlik’in sahasının elinden alınmasını buna örnek olarak gösterdi. İl ve ilçe belediyesini merkezi hükümetin yaptığı yatırımları kendileri yapmış gibi göstermesini de eleştiren İl Başkanı Hacısalihoğlu, Akçaabat’ın böyle yönetilmeyi hak etmediğini söyledi.
Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya da Akçaabat’ın ve Türkiye’nin böyle yönetilmeyi hak etmediğini belirterek, mevcut iktidarın aldıkları büyük yetkiyi kullanamadıklarından ötürü halktan özür dileyerek sandığa gitmesi gerektiğini söyledi. Milletvekili Kaya, sorunların her geçen gün büyüdüğünü, hükümetin aktardığını söylediği onca kaynağa rağmen hem Akçaabat’ın hem de Trabzon’un geçmiş günlerini daha çok özlediğini ifade ederek, toplumda şikâyetçi olmayan hiçbir kesimin kalmadığını kaydetti. Milletvekili Kaya, parlamentodaki bir AK Parti Milletvekili arkadaşının da “Ben de halkın yerinde olsam AK Parti’ye oy vermezdim.” dediğini iddia etti.
Bir basın mensubunun “Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığında isminin geçmesini nasıl değerlendirdiği” yönündeki soruyu da “Bundan büyük sevinç duyarım. Diğer ismi geçenler gibi Sayın İmamoğlu da bu görevi layıkıyla yapar. Ancak partimizin ve Millet İttifakı’nın paydaşlarının vereceği karar önemli. Tüm Türkiye’nin olduğu gibi benim de Türkiye için önemli bulduğum 6 liderin oluşturduğu birliktelikten çıkacak ismin yanında olacağız.” dedi.

chp-akcaabat-basinile-bir-araya-geldi.jpgchp-akcaabat-basinile-bir-araya-geldi2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset