Ayvaz'dan Sebat Açıklaması

Ayvaz'dan Sebat Açıklaması

Bağımsız Türkiye Partisi(BTP) Akçaabat Belediye Başkanı adayı Samet Ayvaz, TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebat Gençlik'in Adana FK 1954'e galibiyetle ayrılmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Bağımsız Türkiye Partisi(BTP) Akçaabat Belediye Başkanı adayı Samet Ayvaz, TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebat Gençlik'in Adana FK 1954'e galibiyetle ayrılmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Ayvaz, bölgenin ve şehrin tanıtımında önemli bir rol oynayan Sebat Gençlik'in başarılarına vurgu yaparak, kırmızı-beyaz renklere duyduğu hayalleri paylaştı.

 

Ayvaz, parti genel başkanı Hüseyin Baş Bey'in "Var mı hayalimiz?" sorusuyla yola çıkarken aslında geniş bir çapta, ülkeden gençliğe, gelecekten spor kültürüne kadar birçok alanda hayalleri içerdiğini belirtti. Akçaabat için de kendi hayallerini paylaşan Ayvaz, özellikle kırmızı-beyaz renklere ve Sebat Gençlik'e olan duygusal bağını vurguladı.

 

Aday, Akçaabat için çocukluktan bu güne kadar olan hayallerinin içinde kırmızı-beyaz renkleri ve Sebat'ı barındırdığını ifade ederek, şehre bir şeyler yapılmasını savundu. Aynı zamanda, Sebat Gençlik'in maçlarının neden Akçaabat'ta oynanmadığına dikkat çekti ve bu konuda yeni bir stadyum kazandırma sözü verdi.

 

Ayvaz, Akçaabat'ın asırlık takımı Sebat Gençlik için yeni bir stadyumun halka kazandırılmasıyla, aile sıcaklığında nesillerin, takımlarını destekleyebilecekleri bir yuvaya kavuşmasını istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset