Ayvaz AK Parti'den Aday Adayı

Ayvaz AK Parti'den Aday Adayı

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden belediye başkan aday adaylığı için 2. Aday adayı Savaş Ayvaz, müracaatını yaptı.

 

Akçaabat Belediye Başkan Aday Adaylığı için daha önce ismi geçen Savaş Ayvaz, AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Ayvaz, adaylık başvurusunda bulundu.  İlçe Başkanlığı’nda  gerçekleşen müracaat törenine kalabalık bir grupla gelen Savaş Ayvaz adeta gövde gösterisi yaptı.

İlçe Başkan vekili Ömer Karabacak tarafından alınan müracaat sonrasında açıklama yapan Ayvaz “26 Yıllık bir devlet tecrübem ile Akçaabat belediye Başkanlığı’na aday adayı oldum. Çalışma hayatımda üç ana söz vardır. İnsanların en hayırlısı insanlara hayırlı olandır. 2. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, 3. İse Vatan sevgisi ona yapılan hizmetle ölçülür. Benim çalışma hayatımda mihenk taşım bunlardır” dedi.

Başkan Aday Adayı Ayvaz “ Akçaabat için güzel işler yapmak için yola çıktık. Bu süreçte hepinizden hayır dualarınızı bekliyorum” dedi.

savas-ayvaz-akcaabat-aday-adayi-oldu.jpeg

savas-ayvaz-akcaabat.jpg

Savaş Ayvaz Kimdir?
 

15 Şubat 1974 tarihinde Akçaabat doğdum. Evliyim ve iki çocuk babasıyım. Orman mühendisliği alanında eğitim aldım ve kariyerime orman işletme şefi olarak başladım ve Orman Genel Müdürlüğünde çeşitli pozisyonlarda çalıştım. 26 yıllık çalışma hayatıma Trabzon orman fidanlık müdürü olarak devam ediyorum.

Türkiye'nin farklı bölgelerinde orman ekosistemlerinin korunması, ormanların işletilmesi ve geliştirilmesi konuları dahilinde çevre ve toplumu ilgilendiren çevrenin korunması ve toplumun refah düzeyinin arttırılmasına yönelik muhtelif altyapı çalışmaları ile kırsal kalkınma, ekoturizm projeleri ve orman yangınları ile mücadele gibi konularda eğitim alarak ve çalışarak uzmanlık kazandım.

Çalışma hayatım boyunca, sivil toplum kuruluşlarına katılımım ve liderlik rollerim ile toplumu ilgilendiren konularda sorunları çözüm odaklı olarak ele almam, toplumun farklı kesimleriyle etkili iletişim kurma yeteneğimi geliştirmeme yardımcı oldu.

STK çalışmalarımda pek çok seçim çalışması yürüttüm pek çok sorunla yüzleştim. Aldığım eğitimler çalışma hayatımda sosyal problemleri kolayca çözebilme kabiliyetim geliştirmiştir.

2014-2022 yılları arasında 2 dönem Toç Bir-Sen Trabzon Şube Başkanı ve Memur-Sen Genel Kurul Delegesi, 2018 yılından itibaren 2 dönem Orman Mühendisleri Odası Doğu Karadeniz Şube 2. Başkanı ve Orman Mühendisleri Odası Genel Merkez Delegesi olarak STK faaliyetlerinde aktif olarak yer aldım. Orman Mühendisleri Odası Doğu Karadeniz Şube 2. Başkanı olarak bu görevim devam etmektedir.

Devlet Memuru olarak çalışmam nedeniyle bir siyasi parti üyesi olamadım fakat STK Çalışmalarım ile her daim siyasetin yakınında yer aldım.

19. Dönem Ak Parti Siyaset Akademisi mezunu olarak, siyasetin toplum için nasıl bir araç olduğunu daha yakından inceledim ve bu alandaki deneyimlerimi artırdım.

Siyasi ve STK kariyerim boyunca, sivil toplum kuruluşlarına katılımım ve liderlik rollerim, toplumun farklı kesimleriyle etkili iletişim kurma yeteneğimi geliştirmeme ve toplumun ihtiyaçlarını tanımama yardımcı oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset