Anapta Başkanlık Seçimi

Anapta Başkanlık Seçimi

Anavatan Partisi Genel Başkan adayı Salih Uzun, Akçaabat’ta partilerle yemekte bir araya geldi.

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu'nun siyasete veda edeceğini açıklamasının ardından adaylığını açıklayan Genel Başkan Yardımcısı Salih Uzun, Akçaabat’ta partilerle yemekte bir araya geldi.

 

            Salih Uzun Akçaabat Nihat Usta Köfte Salonu’nda Anavatan Partili Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Giresun İl başkanı Hilmi Yapıcı, Akçaabat ilçe Başkanı Ali Köroğlu, eski il başkanları Fahrettin Aksoy ve Azer Benli, bazı ilçe başkanları ve partiler ile bir araya geldi. Adaylık için niyetini daha önce ortaya koyduğunu belirten Uzun, teşkilatlarla yapacağı istişarelerin ardından adaylığına resmiyet kazandıracağını söyledi. 

            Teşkilat ziyaretlerine ilk olarak baba ocağı Trabzon'dan başlayan Uzun, bugüne kadar Anavatan Partisi'nde yapılabilecek bütün görevleri yaptığını, yutulabilecek bütün tozları yuttuğunu, üstlenilebilecek tüm sorumlulukları üstlendiğini kaydetti. Genel Başkan adaylığı için niyetini daha önce beyan ettiğini hatırlatan Uzun, "Bu niyetimi teşkilat mensubu arkadaşlarımla ciddi bir istişare mekanizmasını işlettikten sonra resmiyet kazandıracağım. Buna da ilk olarak baba memleketi Trabzon'dan başladım." dedi.

 

            Adaylık kararından önce tüm eski genel başkanlarla temas kurmaya çalıştığını anlatan Uzun, Erkan Mumcu ve Mesut Yılmaz'ın kendisini desteklediği yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine, "Ben Anavatan Partisi'nin içinde yetişmiş bir evladı olarak şimdi bir sorumluluğa talibim. Şimdiki genel başkanımız, ondan önceki genel başkanlarımız, eski başbakanımız Mesut Yılmaz, her biri de eğer diyorlarsa ki 'Salih Uzun bu partinin vicdanını temsil eden kişilerden birisidir, vicdanı temsil etmektedir'. Ben bundan onur duyarım." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset