Anap Toplantı Yaptı

Anap Toplantı Yaptı

Anavatan Partisi Akçaabat'ta il yönetim kurulu üyeleri ile tüm ilçe başkanları katıldığı strateji belirleme toplantısı yaptı.

Anavatan Partisi (ANAVATAN) Trabzon İl Teşkilâtı, 31 Ekim 2009 tarihinde Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak 10. Olağan Büyük Kongre öncesinde Akçaabat’ta bir strateji belirleme toplantısı yaptı. Anavatan Partisi Trabzon İl Başkanı İsmail İnan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya partinin il yönetim kurulu üyeleri ile tüm ilçe başkanları katıldı.

Körfez Köfte Salonu’nda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı İsmail İnan, partilerinin Demokrat Parti (DP) ile birleşme sürecinde gelinen aşamayla ilgili olarak bilgi verdi. Başkan İnan, 31 Ekim’de yapılacak kongrenin 20 Mayıs 1983 tarihinde kurulmuş olan partilerinin kapanma kongresi değil, iktidara yürüyüş için başlatılan çalışmaların temelini oluşturacak bir “Bütünleşme Kongresi” olduğunu söyledi.

ANAVATAN-DP birleşmesinin ülke için hayati bir önemi olduğunu vurgulayan İnan, “Artık son noktaya geldik. Bu noktaya gelinceye dek önümüze çok engeller çıkartıldı, ama biz o engelleri ne pahasına olursa olsun ülke menfati için aşacak bir yapıyla bir olmak adına çalıştık çabaladık. Hala engel koyucular bu konuda boş durmuyorlar, ama biz bu konuda tüm engelleri aşacağız. Bu birleşme ülkemiz için hayati bir önem taşıyor. Türkiye’nin her alanda güçlü bir muhalafete ve alternatife ihtiyacı var. Bu birleşme süreci ile tüm ülkede çok güzel bir ivme yakaladık” dedi.

Anavatan Partisi’nin 10. Olağan Büyük Kongresi’nde Trabzon’dan katılacak üst kurul delegeleri şunlar:

Azer Benli, Ömer Yıldız, Mehmet Başkaya, Teyfik Keleş, İsmail İnan, Yerişan Yılmaz, Aydın Kolomaç, Hüseyin Uzun, Ali Köroğlu, Vedat Kasacı, Habib Çakır,  Murat Tuncer, Celal Bayram, Aytekin Keleş, Arif Tevetoğlu, Osman Deliloğlu, Ayşegül Demir, Safinaz Çakır, Avni Uzun.

 

 

Akçaabat: Ali Köroğlu, Çarşıbaşı: İbrahim Aydın, Merkez İlçe: Mehmet Başkaya, Vakfıkebir: Cahit Kurt, Yomra: Hüseyin Uzun

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset