ALTINTEPE’YE DURMAK YOK

ALTINTEPE’YE DURMAK YOK

ALTINTEPE’YE DURMAK YOK

ALTINTEPE’YE DURMAK YOK

AK Parti kurucularını unutmuyor…

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı’ndan örnek ahde vefa…

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, atanmış olduğu ilçe başkanlığı görevinde ilk günden itibaren üzerine koyarak yürüttüğü çalışmalarla dikkat çekiyor. Altıntepe, son olarak kurucu ilçe yönetim kurulu üyelerini tek tek ziyaret ederek plaket takdim etti.

Bir süre önce başlattığı uygulamayla her hafta Cuma günleri, yönetim kurulu toplantılarında çektikleri kur’a neticesi belirledikleri bir mahalleyi ziyaret ederek yerinde bir farkındalık teşkil etmeyi başaran AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, gösterdiği ahde vefa örneğiyle de takdir edildi.

Beraberindeki İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı’nın kurucu yönetim kurulu üyelerini işyerlerinde tek tek ziyaret ederek sohbet etme imkânı bulan, hiçbir zaman unutulmadıklarını ifade fırsatı bulan ve hayır dualarını isteyen İlçe Başkanı Altıntepe ile Yönetici arkadaşları, gerçekleştirdikleri bu ziyaretlerin kendilerini adeta bir tarih koridorunda yolculuğa çıkardığını dile getirerek, o dönemin zor şartlarında görev alan dava arkadaşlarına, büyüklerine ne kadar teşekkür etseler de minnet duygularını ifade etmekte zorlanacaklarını kaydettiler.

Gerçekleştirdikleri ziyaretlerle ilgili Altıntepe, şu görüşlere yer verdi:

“18 yaşında delikanlılarımız onlar. Tam bir inanmışlığa kendilerini adayarak dışlandıkları zor şartlarda dimdik ayakta durmayı başardılar ve AK Partimizin Türk siyasi yaşamına adeta bir yıldız gibi doğmasını sağladılar. Bugün ülkemiz, dünyada parmakla gösteriliyorsa onlar sayesindedir, Türkiye çok kısa zamanda fersah fersah ilerleme kaydetmiş, ülkemizde birer birer taşlar yerine oturtulabilmişse onlar sayesindedir ve onlar sayesindedir ki herkesin ve her kesimin kabul ettiği şekilde Türkiye çağ atlamıştır.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önce insana hizmete olan inancının mayaladığı bu kutlu davamızda daha ileriye yol alabiliyorsak mazimizden aldığımız o kat’i kuvvet ve tabiî ki halkımızın hayır duaları sayesindedir.

Durmayacağız. Daima ileriye ve daima umutla yürüyeceğiz. Çünkü bu kutlu davanın temelleri sağlam, imanlı, inanmış neferler tarafından atılmıştır.

Kurucularımıza minnet duygularımızı fırsat bulduğumuz her şartta ifade etmek de bizlerin görevi. Bu, rekabeti tatlı bir bayrak yarışı; bu, çıtayı yükseldiği yerden alarak daha da yükseklere taşıyabilme mücadelesi. İnşaallah bunda muvaffak olabilmek bizlere de nasip olur. Amacımız halkımıza ve Hakk’a koşulsuz hizmettir. Dönemin zorluklarında bu imkânın önünü açabilen yiğitleri alkışlıyorum. Onlar bizim delikanlılarımız ve Türkiye sevdasıyla yaşımız hep 18’dir.”

a1-016.jpga2-021.jpga3-011.jpga4-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset