Sağlık Tesisinin Temeli Atılıyor

Sağlık Tesisinin Temeli Atılıyor

Sağlık Tesisinin Temeli Atılıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Akçaabat’a önemli bir tesisin daha temelini atacaklarını belirterek vatandaşları temel atma törenine davet etti.

Akçaabat Yaylacık mahallesi Millet Bahçesi yanında inşa edilecek olan sağlık tesisinin temelinin 7 Eylül Çarşamba günü saat 13.30’da  atılacağını bildirdi.

Konuyla ilgili  AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe bir açıklama yaptı.

Açıklama şu şekilde;

  Sayın Cumhurbaşkanı'mıza Minnet borçluyuz. İlçemize önemli bir yatırım daha kazandırıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle İlçemiz önemli bir sağlık merkezine daha kavuşuyor. İlçemiz için kendilerine ilettiğimiz taleplerimize her zaman sağladığı destek ve öncelik nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımıza sonsuz minnet duygularımızla teşekkürü borç biliyoruz,dedi. Son olarak Yaylacık Mahallemizdeki Millet bahçesinin Güney Doğu'sunda konuşlandırılacak , tamamlandığında 7 kattan oluşacak olan ve bünyesinde Toplum Sağlığı Merkezi (TSM), Aile Sağlığı Merkezi (ASM) ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu (ASHİ) yer alacak sağlık merkezinin,  Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle ihale edilerek inşaat çalışmalarına başlandı,İlçemize, Akçaabatlı vatandaşlarımıza,Özellikle Yaylacık mahallesi sakinlerine hayırlı uğurlu  olsun.

Yaylacık Mahallesi’nde uzun yıllar sağlık ocağı olarak hizmet veren tek katlı binanın yerine, Toplum Sağlığı ve Aile Sağlığı Merkezleri ile 112 ASHİ olarak hizmet verecek 7 katlı bir sağlık kompleksi inşa ediliyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, sağlık yatırımlarında sınır tanımayan AK Parti’nin, ilçemizdeki kayda değer yatırımlarından biri olacak ve  Çarşamba günü temel atma töreni düzenlenecek merkezde, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve 9 Aile Hekimliği ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun hizmet vereceğini söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı Altıntepe, yer teslimi yapılarak çalışmalarına başlanılan projenin 31 milyon sözleşme bedeli bulunduğunu, 2023 yılı sonu itibariyle bitirilerek hizmete açılmasının planlandığını belirterek, 7 Eylül Çarşamba günü saat 13.30’da Temel Atma Töreni yapılacağı bilgisini aktardı.

İlçe Başkanı Altıntepe, AK Parti olarak Akçaabat’a projeler kazandırmaya devam ettiklerinin altını çizdiği açıklamasında, projenin hayat bulmasına katkıda bulunan isimlere şu sözleriyle teşekkür etti:

“İlçemiz için ilettiğimiz taleplerimize her zaman sağladığı destek, öncelik ve tensipleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza sonsuz minnet duygularımızla teşekkürü borç biliyoruz. Bizi hiçbir zaman geri çevirmedi. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'da destekleri ile bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir, kendisine de sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Aynı şekilde projenin ihale aşamasına gelmesinde katkıları son derece önemli olan Trabzon Milletvekillerimiz Dr. Adnan Günnar, Muhammet Balta, Bahar Ayvazoğlu ve Av. Salih Cora, İl Başkanımız Dr. Sezgin Mumcu, Akçaabat Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim ve İl Sağlık Müdürümüz Hakan Usta'ya şahsım, İlçe Teşkilatımız ve halkımız adına teşekkürlerimi sunmak isterim. İnşaallah ilçemizin ihtiyacı olan projeleri kazandırma azmimizle çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Destek veren halkımız ise öncelikle baş tacımız. Halkımızı yanımızda bilerek yürüttüğümüz çalışmalarımızda bugüne kadar vatandaşlarımıza karşı bizler hiç mahcup olmadık, hiç yorulmadık ve hiç durmadık. Önümüzdeki günlerde çalışmalarına start vereceğimiz yeni projelerin bilgisini paylaşacağız. Akçaabat, hak ettiği yatırımlara AK Parti iktidarında kavuşuyor.”

460 metrekare alan üzerine 3750 metrekare kapalı alana sahip olacak Yaylacık TSM, ASM, 112 ASHİ Merkezi, 2 adet bodrum ve zemin dâhil 7 kat olarak Yaylacık Millet Bahçesi’nin hemen üzerindeki yerinde inşa edilecek.

İlçemize hayırlı uğurlu olsun.

akcaabat-saglik-tesisi.jpg

akcaabat-saglik-tesisi1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset