Akgün'den Referandum Teşekkürü

Akgün'den Referandum Teşekkürü

Akgün'den referandum Teşekkürü

AK Parti Akçaabat İlçe  Başkanı Emre Akgün, Akçaabat’ta ortaya konan tercihten dolayı tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Akgün, sitemize yaptığı açıklamada, açıklanan sonuçlara göre Akçaabat’ta % 69 Evet dediğini ifade eden Akgün “Yapılan referanduma katılımın yüksek olması bizleri son derece mutlu etmiştir. Akçaabat’ta sandığa gidenlerden 51 bin 396 kişisi evet diyerek, ülkemizi aydınlık yarınlara taşımaya, çift başlılığa ve krizlere dur demiştir. Referandumda evet diyerek aydınlık yarınlara ışık tutan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

MHP’ye Teşekkür etti.

Referandum sonucunca MHP ve BBP’nin katkısının büyük olduğunu ifade eden Akgün “Büyük Türkiye yolunda, tüm saldırılara göğüs gererek milleti, devleti, bayrağı ve inançları için dimdik duran halkın adamı Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırıma, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye ve MHP’li BBP’li kardeşlerimize, bakanlarımıza, milletvekillerimize, siyasi partilerimizin teşkilatlarına ve kalbi Türkiye için atan herkese şükranlarımı sunuyorum. Tüm halkımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Başkan Emre Akgün, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın vefatının 24'üncü yılı dolayısıyla da açıklama yaparak “merhum Özal'ın, Türkiye'ye kazandırdığı değerlerle adını, siyasi tarihin mümtaz şahsiyetler arasına yazdırmış, halkın sevgisini kazanan saygın bir siyaset ve devlet adamı olmuştur. Bu vesileyle Turgut Özal'ı hürmet ve minnetle yad ediyor, Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset