Akçaabat'a Ak Parti Yaraşır

Akçaabat'a Ak Parti Yaraşır

Akçaabat'a Ak Parti Yaraşır

Akçaabat Adayı Çevre Mühendisi Osman Nuri Ekim:

AKÇAABAT’A AK PARTİ YARAŞIR

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, Belediye alanı 15 kilometrekareden 385 kilometrekareye çıkmış olan Akçaabat’a sadece, işin ehli kadroları bünyesinde barındıran ve Gönül Belediyeciliği iddiasında olan AK Parti’nin, çağın gereksinimlerini fazlasıyla karşılayabilecek AK Kadrolarının ancak dokunabileceğini söyledi.

EKİM HİZMETE HAZIR

Mahalle programlarına Helvacı, Çınarlık, Ambarcık ve Demirkapı mahalleleriyle devam eden, Yaylacık ve Kireçhane’de esnaf ziyaretlerinde bulunan, Dürbinar Mahallesi kadın seçmeniyle buluşan, Belediye Balıkhanesinde tezgâh sahipleriyle sohbet eden, Haçkalıbaba Devlet Hastanesi’nde dertlerine derman arayan hastalarımızın gönüllerine dokunarak morallerini yükselten Cumhur İttifakı Akçaabat Adayı Çevre Mühendisi Osman Nuri Ekim, bitmeyen enerjisiyle Akçaabat’a hizmet için ne kadar hazır olduğunu da adeta ortaya koyuyor.

AKÇAABAT’IN BEKLENTİSİ BÜYÜK

Belediye Teşkilatının kuruluşu 1880 yılına kadar uzanan; Trabzon’un, Ortahisar ilçesinden sonra 123 bin kişilik nüfusuyla en fazla nüfusa sahip ilçesi konumundaki Akçaabat’ın, 385 kilometrekare olan yüzölçümü ile bölgemizin, devasa yatırımlar bekleyen önemli bir merkezi konumunda olduğunun hatırlatıldığı Çevre Mühendisi Ekim, “Evet, Belediye alanı 15 kilometrekareden Büyükşehir Yasasıyla birlikte tam 385 kilometrekareye çıkmış; hizmet için gerek İlçemiz, gerekse de Büyükşehir Belediyesinden halkımızın beklentisi büyümüştür.

SEÇMEN SANDIĞA KARARLI GİDECEK

Ayrıca 2 bin 405 kilometre olan yol ağıyla da bölgemizin en uzun yol ağına sahip yerleşimlerinden biri olan ilçemizde Akçaabat seçmeni, önemli yatırım hamlelerini, ana arterlerin büyükşehir payına düşmesi gibi nedenlerle de ağırlıklı olarak Büyükşehir Belediyemizden beklemektedir.

Yürütülecek teknik ve donanım gerektiren çalışmalarda, sağlanması gerekli koordinasyonda Akçaabat’ın haklarının en ileri düzeyde savunulabilmesi son derece önemli. Akçaabat halkı tecrübe, samimiyet ve gayretin hangi kadrolarda olduğunu, şehirleri yönetmenin slogan atmak olmadığını artık bilmektedir ve 31 Mart’ta sandığa kararlılıkla gidecektir.” dedi.

BÜYÜKŞEHİR ÖNEMLİ KRİTER

Büyükşehir olan yerleşim merkezlerinde uyumlu ve koordineli çalışmanın son derece önemli olduğuna da işaret eden Ekim, halkımızın Trabzon’da Büyükşehir nezdinde yürütülen seçim kampanyalarında kimin açık ara önde olduğunu görmesi ve sandığa giderken bunu da göz önünde bulundurması gerektiğini savundu.

SEÇMEN AK PARTİ’YE GÜVENİYOR

Cumhur İttifakı AK Parti Akçaabat Adayı Ekim, halkımızın AK Parti kadrolarına güvendiğini saha çalışmalarında görmenin mümkün olduğunun altını çizdiği açıklamalarında ise şöyle dedi:

“Diğer partili aday arkadaşların bizlerle seçim temaslarımızda yanımızda olmalarını çok isterim. Halkımızın gerçekte ne istediğini görmeleri için. Bir olmayı, iri ve diri olmayı istiyor Akçaabatlı, istemediğinin de ne olduğunu açıkça ifade ediyor. Karanlığı istemiyor, kendine yabancı olanı ve yabancılarla olanı istemiyor, yeni bir macera yaşamayı ise hiç istemiyor.”

1-072.jpg2-072.jpg3-051.jpg4-034.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset