Akbulut'a Dörtyol Morali

Akbulut'a Dörtyol Morali

Akçaabat Belediye Başkan Adayı Akbulut’a Cevizli ve Dörtyol morali

 

Başkan gibi karşılandı

İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut Cevizli ve Dörtyol Mahallelerinde başkan gibi karşılandı. Hemşehrileriyle buluşma programlarını sürdüren Akbulut’u Cevizli ve Dörtyol’da onlarca vatandaş karşıladı. Dörtyol’da 9 yaşındaki Ebrar Sandıkçı’nın çiçek takdim ettiği Akbulut “Cevizli ve Dörtyol bana güç verdi. Biz de 31 Mart’tan sonra tüm mahallerimize hak ettiği kıymeti vereceğiz.” dedi.

 

HEYECANI ÜST DÜZEYDE YAŞADIM

Cevizli’de Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cevizli Muhtarı Ömer Hotaman’la birlikte vatandaşla buluşan Akbulut daha sonra Dörtyol’a geçti. Dörtyol’da önce Dörtyol Mahallesi Politalılar Derneğini ziyaret ederek burada Dernek Başkanı Osman Çavuşoğlu ve yönetimiyle bir araya gelen Akbulut “Döryol’umuzu onlardan dinledik, projelerimizi anlattık. Ardından Dörtyol Mahallemizin Erikli bölgesinde iki ayrı toplantı gerçekleştirdik. Burada bizi karşılayan onlarca hemşehrimin heyecanını üst düzeyde yaşadım.” diye konuştu.

 

AKBULUT’A ÇİÇEKLİ KARŞILAMA

Akbulut şöyle devam etti: “Erikli’de Mahalle Başkanımız Ali Sandıkçı’nın 9 yaşındaki güzeller güzeli kızı Ebrar Sandıkçı’dan aldığım çiçek, seçim çalışmam boyunca en etkilendiğim anlardan biri oldu. Allah bahtını açık etsin, kendisine de bizleri mahallesinde en güzel şekilde ağırlayan Başkanımız Ali Sandıkçı’ya da kalbî duygularımla teşekkür ederim. Ayrıca sorularıyla, katkılarıyla ve ilgileriyle bizleri mesut eden Dörtyollu hemşehrilerime ve İlçe Başkanımız başta olmak üzere yöneticilerimize ve belediye meclis üyesi adaylarımıza teşekkür ederim.”

osman-akbulut-akcaabat-iyi-parti2.jpgosman-akbulut-akcaabat-iyi-parti3.jpgosman-akbulut-akcaabat-iyi-parti4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset