Akbulut "Çocuklarımızı ‘iyi’likle Tanıştıracağız

Akbulut "Çocuklarımızı ‘iyi’likle Tanıştıracağız

Akbulut "Çocuklarımızı ‘iyi’likle Tanıştıracağız

Çocuklarımızı ‘İYİ’likle tanıştıracağız

İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut 31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalarında karşılaştığı her çocukla selâmlaşarak İYİ Partinin projelerinden söz eden Akbulut “Vatandaşlarımızı İYİ belediyecilikle tanıştıracağımız gibi 31 Mart’tan sonra çocuklarımızı da İYİ’likle buluşturacağız.” dedi.

HİÇBİR KESİM DIŞLANMADAN

İYİ Partinin bir iyilik hareketi olduğunu hatırlatan Akbulut “Toplumun hiçbir kesimini dışlamadan, ayrıcalıklı kesimler oluşturmadan herkese dokunacağız. Projelerimiz hazır. Yalnızca bu projeleri gerçekleştirecek desteğe ihtiyacımız var. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta bu desteği de Akçaabatlı vatandaşlarımız bize verecek ve biz de onların sorunlarını İYİ belediyecilikle çözeceğiz.” diye konuştu.

ÇOCUKLARLA ÖZEL İLGİ

Seçim çalışmaları sırasında çocuklarla özel olarak ilgilenen Akbulut “En hassas olduğumuz konulardan bir tanesi de çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğine katkı sağlayabilmektir. Çünkü çocuklarımız ve gençlerimiz ülkemizin geleceğidir. Projelerimiz arasında onlara eğitim desteği vermenin yanında kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spor tesisleri yapmak, yeteneklerine göre spor dallarına yönlendirerek sağlıklı bir büyüme süreci geçirmelerini sağlamak da var.” ifadelerine yer verdi.

ÇOK FARKLI BİR PROJE

Vaatleri arasındaki “çocuklara köy hayatını yaşatmayı amaçlayan” önemli projesini de anlatan Akbulut “Belediyemize ait alanda çocuklarımıza köy hayatı hizmeti sunacağız. Hayvanlarla daha yakın olabilmelerini sağlamak amacıyla içinde balık, ördek gibi hayvanların olduğu havuzlar; küçükbaş ve büyükbaş hayvanların yaşamları hakkında bilgi edinerek hayvan sevgisinin aşılanması için çalışmalar yapacağız. Çocuklarımıza köy kültürünü yaşatacağız.” şeklinde konuştu.

osman-akbulut-akcaabat-iyi-parti-adayi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset