Akbulut Alo Başkanım WhatsApp Hattı’nı kurdu

Akbulut Alo Başkanım WhatsApp Hattı’nı kurdu

Akbulut Alo Başkanım WhatsApp Hattı’nı kurdu

Alo Başkanım WhatsApp Hattı’nı kurdu

İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut halkla daha rahat iletişim kurabilmek için “Alo Başkanım WhatsApp Hattı”nı kurdu. Başkan olduğu takdirde halktan hiçbir zaman koymayacağının sözünü veren Akbulut bu sözünü şimdiden hayata geçirdi.

OTURDUĞUNUZ YERDEN TELEFONLA…

Akçaabatlı hemşehrilerine “0549 61 241 61” numaralı “Alo Başkanım WhatsApp Hattı”nı tanıtmaya başlayan Akbulut “Vatandaşlarımızın ‘Başkana ulaşamıyorum’ diye bir sıkıntısı olmayacak. Sorununun çözümü için haftalarca, aylarca belki de yıllarca beklemeyecek. Oturduğu yerden elinde telefonla sorun, talep ya da önerisini ister yazılı ister fotoğraflı iletebilecek.” dedi.

SORUNLARI BİRİKTİRMEYECEĞİZ

Aday olurken belirlediği 4 ana ilkeden birinin “hızlı çözüm” olduğunu hatırlatan Akbulut şöyle devam etti: “Vatandaşımızın bir sorunu varsa bunu bekletmek ya da vatandaştan kaçmak çözüm değildir. Bu yalnızca sorunların birikmesini sağlar ve sonuçta ortada çözümsüzlük kalır. Biz sorunları biriktirmeden hızlıca çözeceğiz. Vatandaşımız da bize rahatça ulaşabilecek. Bu noktadaki sözümüzü şimdiden hayata geçirdik ve WhatsApp hattımızı kurduk. Başkan seçildiğimizde bu telefon numarasını değiştirmeden kullanacağız.”

osman-akbulut-alo-baskanim-whatsapp-hatti.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset