Akbulut; Akçaabat Bir Bütündür

Akbulut; Akçaabat Bir Bütündür

Akbulut; Akçaabat Bir Bütündür

Akçaabat Belediye Başkan Adayı Akbulut: “Akçaabat bir bütündür.”

Akçaabat’ın geleceğini yok ettirmeyeceğiz

İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut, Akçaabat’ın uygulanan ve uygulanması düşünülen projelerle birlikte yok edildiğini söyledi. “Akçaabat sıradan bir ilçe değildir.” diyen Akbulut “Tarihiyle, doğasıyla, turizmiyle, sanatıyla, sporuyla yaşayan bir şehirdir. Akçaabat’ın geleceği, ekonomik büyümesi ve gelişmesi, istihdam yaratabilecek değerleri git gide yok oluyor.” ifadelerini kullandı.

AKÇAABAT’I SAVUNACAĞIZ

Akçaabat’ı bir bütün olarak düşündüklerini söyleyen Akbulut “Yaylasıyla, deniziyle, insanıyla bir bütündür. Yapılan ve yapılması düşünülen yanlışlıkların ilçemizin geleceğinde hepimizin gözbebeği çocuklarımızın da geleceğini yok etme anlamına geliyor. Güzelliklerimiz elimizden kayıp gidiyor.Eğer seçilirsek Akçaabat’ın hakkını, hukukunu gerektiği şekilde savunuruz. Aksi hâlde Akçaabatlının hakkı yine birilerince gasp edilecek.” dedi.

DUR DİYECEK İRADE

İlçedeki üç kavşakta yaşanan sorunu çözmek yerine sahili mahvederek Akçaabat’ın denizle bağını tamamen koparacak projeye Akçaabatlıların dur demesi gerektiğinin altını çizen Akbulut “Hep birlikte, bir olup ilçemizin hukukunu savunmalıyız. Yıldızlı beldesi gözümüzün önünde yok edildi, kimse karşı çıkmadı. Sera Gölü’müz yok olmaktan son anda kurtartıldı. Yine Yıldızlı’daki koyumuz arıtma tesisiyle yok edilmek isteniyor. Bu yanlışlara dur diyebilecek irade gerekir. O irade de bizde vardır.” diye konuştu.

SEYİRCİ KALMAYACAĞIZ

Yıldızlı’yla Derecik-Akçaköy’ün yer aldığı vadinin turistik önemine dikkat çeken Akbulut şöyle devam etti: “Arıtma tesisiyle hem Akyazı’ya kurulması planlanan şehir hastanesi projesinin önü kesilmek hem de Sera Gölü ve Uçarsu Şelalesi’ni de içinde barındıran önemli bir turizm aksı yok edilmek isteniyor. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. Akçaabat’ımızın daha fazla yok edilmesine seyirci kalmayacağız. Çevreye duyarlı bir belediyecilik anlayışıyla 31 Mart’tan sonra gereken tavrı sergileyeceğiz.”

3333.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset