AK Parti'den Üye Atağı

AK Parti'den Üye Atağı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı tarafından Akçaabat Atatürk Parkı’nda üye standı kuruldu.

 

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı A. Hüseyin Altıntepe ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in ziyaret ederek üye kaydı yaptığı standa vatandaşların ilgi gösterdiği görüldü.

Gençlik kollarının organizasyonunda gerçekleşen üye kayıt standı ile ilgili konuşan İlçe Başkanı Altıntepe “Akçaabat Atatürk Parkı’nda üye standı kurarak hemşerilerimizi partimize üye olmaya davet ettik.”dedi.

Altıntepe “2023 yeni yüzyılın teminatı olan gençlerimiz ile saha çalışmalarımız devam ediyor. Atatürk Parkı’nda üye stantları kurarak hemşehrilerimizi partimize üye olmaya davet ettik. Aramıza yeni katılan üyelerimize AK Parti ailesine hoş geldin diyorum. Hemşehrilerimizin yoğun teveccühü vesileyle üye kampanyamızı devam ettireceğiz. AK Partimize, cumhurbaşkanımıza olan teveccühün artarak devam ettiğini üye kampanyamızda gördük. Hemşehrilerimiz canı gönülden cumhurbaşkanımızı destekliyorlar. AK Partimize desteklerini bildiriyorlar. Mahalle başkanlarımızın başkanlığında ilçe koordinatörlerimizin, mahalle koordinatörlerimizin koordinesiyle bu çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

ak-parti-uye-standina.jpg

ak-parti-akcaabat-ilce-uye-standi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset