Ak Parti'den Mhp'ye Ziyaret

Ak Parti'den Mhp'ye Ziyaret

Ak Parti'den Mhp'ye Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin  Altıntepe, beraberinde partisinin Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. MHP İlçe Başkanı Adem Çelik’in ilgiyle ağırladığı AK Parti heyetinin ziyaretten son derece olumlu izlenimlerle ayrıldığı gözlendi.

AK Parti’den Akçaabat Belediye Başkan Adaylığı kısa süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Osman Nuri Ekim hakkında spekülasyonlar üretilmeye çalışıldığı bugünlerde, gerçekleşen ziyaret anlamlı bulunurken, her iki partinin İlçe Başkanlarının samimi bir sıcaklıkla geçen ziyaretlerinden tam destek ve tam işbirliği neticesinin hâsıl olduğunu açıkça anlaşıldı.

akcaabat_ak_parti_mhp_ziyaret_2.jpg

Kısa süre içerisinde her iki teşkilatın Genel Merkezleri tarafından ana hatları çizilerek yol haritası belirlenecek takvime göre seçim propaganda çalışmalarına başlayacak olan AK Parti İlçe Başkanı Altıntepe ile MHP İlçe Başkanı Çelik, “Adayımız Osman Nuri Ekim’dir. Tereddütsüz her iki partinin desteğiyle açık oy farkı yakalanarak netice alınacaktır. Alınacak netice hususunda her iki teşkilatın gücünden eminiz. Bütün parti mensuplarımızın sorunsuz bir süreç geçirileceği hususunda teşkilat kademelerine güven duymalarını istiyoruz. Cumhur İttifakı Akçaabat’ta olduğu gibi tüm Türkiye genelindeki seçim yarışında da ipi en önde göğüsleyecektir.”

Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, kendisine güvenenleri asla mahcup etmeyeceğini belirttiği konuşmasında, Belediyecilikte edinmiş olduğu tecrübeyi en üst düzeyde hazırlık süreciyle Belediye yönetimine aktaracağına inandığını ve Cumhur İttifakı başta olmak üzere herkes ve her kesimden alacağı destekle Akçaabatı birlikte yönetmeye talip olduklarını söyledi. Ekim, “Cumhur İttifakı Akçaabat’ta omuz omuza vererek özlenen başarıyı elde edecektir, buna tüm kalbimle inanıyorum.” Diye konuştu.

Ziyaret iyi dilek ve en kısa zamanda görüşme temennileriyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset