Ak Parti'den 8. Kutlama

Ak Parti'den 8. Kutlama

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı’nca partinin 8. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir program düzenlendi.

 

Akçaabat’ın yeni gözde mekanı olmaya aday Sivriburun Tepesi’nde gerçekleşen etkinliğe, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti İl Başkanı Ahmet metin Genç ve il yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanı Osman Çavuş, Belde belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

Milletvekili Mustafa Cumur burada yaptığı konuşmada, AK Partinin halka malolmuş bir parti olduğunu söyledi.

kuruluşundan bir yıl sonra iktidara gelen AK Parti'nin milletin temel değerlerini benimseyen ve özümseyen kadroları ile kısa sürede büyük bir aydınlanma süreci başlattığını ifade etti.

 

14 Ağustos 2001'de başlayan adalet ve kalkınma yolculuğunun milletin umudu olarak önemli merhaleler kat ettiğini dile getiren Cumur, "Umudun bittiği noktada, milletimizin yaktığı AK Parti meşalesi özlenen siyasi atmosferi ve istikrarı gün ışığına çıkarmıştır" dedi.

 

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde her alanda bir seferberlik ilan edildiğini ve köklü reformlar yapılarak önemli yapısal sorunlara çözümler üretildiğini kaydeden Cumur, ekonomide, sağlıkta, ulaşımda, eğitimde, turizmde, ticarette, altyapı yatırımlarında devrim niteliğinde adımlar atılarak başarılı sonuçlar alındığını belirtti.

 

Milli değerler ve toplumsal hassasiyetlerin hep ön planda tutularak barış ve kardeşliği pekiştirecek söylemler geliştirildiğini ifade eden Cumur, "Sorunların üstüne cesaretle giden AK Parti iktidarı, basit politika oyunlarından ve popülist yaklaşımlardan sürekli uzak durmuştur. Bugün gelinen noktada istikrarlı bir yönetim, güçlü bir devlet imajıyla dünya kamuoyunun gündemini işgal eden bir Türkiye söz konusudur" ifadelerini kullandı.

 

Cumur, "Partimiz AK Parti, girdiği bütün seçimlerden galip ayrılan ve üst üste 4 seçim kazanarak bir rekor kıran bir partidir " dedi.

 

Etkinlikte söz alan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise, İnşası devam etmekte olan Sivribub tesislerinin gelecekte önemli turizm merkezlerinden birisi olacağını söyledi. Türkmen, Akçaabat ve Trabzon’a hakim bir yer olan Sivriburun tepesine kır kahvesi ve dağ evi de yapmayı planladıklarını söyledi.

 

AK Parti İl Başkanı Ahmet Metin Genç ise konuşmasında, AK Parti Akçaabat ilçe teşkilatından övgü ile bahsetti. Genç, nüfusu ve ekonomik yapısıyla en önde olan Akçaabat’ın  AK Parti ilçe teşkilatı olarak ta önemli çalışmalara imza attığını söyledi.

 

AK Partili  Halil Seyis’in okuduğu Sakarya şiiriyle duygulu anların yaşandığı toplantıda, 8. Kuruluş yıldönümü anısına pasta kesildi. Pilav komposto ve tatlı ikramının da yapıldığı kutlama töreninde partiler kemençe eşliğinde uzun süre horon oynadı.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Siyaset