AK Parti'de İstifalar

AK Parti'de İstifalar

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı’nda istifalar devam ediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı’nda istifalar devam ediyor. AK Parti Akçaabat Kadın Kolu Başkanı Hülya Canik, yürütme ve yönetim kurulundaki 4 arkadaşıyla birlikte görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı. Diğer bir istifa haberi de Nevzat Bektaş’tan geldi. Bektaş, gelişen süreçten dolayı AK Parti Yönetim Kurulu ve parti üyeliklerinden, ayrıca Akçaabat Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığından istifa ettiğini bildirdi.

AK Parti’de, Dr. Mahmut Haydar Ustaoğlu’nun Akçaabat Belediye Başkan Adaylığından istifa etmesiyle başlayan süreç, Anavatan Partili mevcut Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ağzından “Akçaabat’ta Şefik Türkmen’le seçime giriyoruz.” açıklaması sonrası resmen AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilmesiyle neticelendi.

Başbakan'ın Şefik Türkmen’in AK Parti’ye transferini açıklamasından önce, yaklaşık bir haftalık süre boyunca AK Partili bazı isimlerin Türkmen’le transfer pazarlığında olduğu duyumlarının alınması istifaları da beraberinde getirdi.

AK Parti Akçaabat Kadın Kolu Başkanı Hülya Canik, bu görevinden istifa ettiğini açıkladı. Canik, yaşanan süreç ve Şefik Türkmen’in belediye başkan adayı olarak gösterilmiş olması nedeniyle Kadın Kolu Başkanlığı görevinden istifa ettiğini bildirdi. Canik, kendisiyle birlikte, Akçaabat Kadın Kolu Yürütme Kurulu üyeleri olan Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Sevda Güner, Teşkilat Başkanı Zehra Hacıislamoğlu ve Sekreter Derya Altın ile yönetim kurulu üyesi Gülfidan Bulut’un hem görevlerinden, hem de yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiklerini bildirdi.

Diğer taraftan AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi Nevzat Bektaş da AK Parti’yle artık hiçbir bağının kalmadığını, bugün parti üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği ile Akçaabat Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı’ndan istifa ettiğini söyledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Siyaset