AK Parti'de İftar Kardeşliği

AK Parti'de İftar Kardeşliği

Akçaabat Ak Parti Kadın kolları Başkanı Melike Turan ve yönetim kurulu üyeleri geleneksel hale gelen iftar programlarına devam ediyor.

Akçaabat Ak Parti Kadın kolları Başkanı Melike Turan ve yönetim kurulu üyeleri geleneksel hale gelen iftar programlarına devam ediyor. Akçaabat Kadın kolları başkanı mahallede   herhangi bir ailenin kapısını çalarak  iftar sofrasına konuk oluyor.

Başkan Turan ve ekibi kendi elleriyle hazırladığı  iftariyelikleri yanlarına alarak   Yaylacık mahallesinde  eşi MS hastası olan bir  ailenin sofrasına konuk oldu. Kapıyı açtığında karşısında  Ak Parti kadın kolları başkanı ve  ekibini gören ev sahibi Yüksel Kara sevincini gizleyemedi.  Misafirleri ile sofrasını paylaşan kara; Çok güzel bir sürprizle karşı karşıyayım, çok mutlu oldum, bu mübarek günlerde çok anlamlı ve güzel bir  paylaşma oldu dedi.  Bu tür ziyaretlerin artarak devam etmesi isteyen Yüksel hanım, eşim Cemal Kara MS hastası, ben onu evde yalnız bırakıp dışarı çıkamıyorum bizi ziyarete gelenler bizleri çok mutlu ediyor dedi. Birbirimize  sarıldıkça ve paylaştıkça  her şey daha güzel olur  diyen yüksel hanım  başkana ve ekibine teşekkür etti.

Başbakanımızın “İftarlarınızı lüks otellerde değil, vatandaşın sofrasında  açın” talimatı üzerine  iftar programlarını mahalledeki evlere giderek yapan başkan Turan, biz büyük bir milletiz, din kardeşiyiz ve “komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” diyen bir peygamberin ümmetiyiz.

  Bu mübarek rahmet ve bereket ayında  kardeşimiz Yüksel hanımın iftar sofrasına konuk olduk. Kendisi bizi içtenlikle karşıladı,  sofrasını paylaştı. Birlikte iftar yapmanın huzurunu yaşadık. İnşallah bu programlarımız devam edecek. Ben istiyorum ki herkes sofrasına bir kişiyi konuk etsin yada kardeşinin sofrasına  gidebilsin.  Sevgi paylaştıkça çoğalır, sıkıntılar paylaştıkça azalır. Ramazan ayı sevgi ve  paylaşma ayıdır şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset