AK Parti'de Hedef 2023

AK Parti'de Hedef 2023

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı Haziran Ayı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı Haziran Ayı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

İl Başkanı Sezgin Mumcu’nun katılımıyla Erol Günaydın Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, mahalle muhtarları,  mahalle başkanları, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Divan Başkanlığını İlçe Teşkilat Başkanı Muhammet Ali Yılmaz’ın, yaptığı toplantının açılış konuşmasını AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe yaptı. Altıntepe, Akçaabat’ta her daim vatandaşla iç içe olduklarını ve her ramazan olduğu gibi bu ramazanda vatandaşın yanında olduklarını ifade etti. Altuntepe “Biz vatandaşımızın sevincinde, üzüntüsünde her daim yanındayız. Biz diğer partiler gibi seçimden seçime vatandaşına giden parti değiliz. Her zaman vatandaşımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.  Akçaabat’ta son dönemde cumhuriyet tarihinin en yıldızlı projelerini getirdiklerini ifade eden Altıntepe “Biz Akçaabat’ta son dönemde Cumhuriyet tarihinin en yıldızlı projelerini getirdik. Bunları hepiniz biliyorsunuz.” Dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ise “Akçaabat’ta 2023 yılına doğru yaptıklarımız ile milletimizin karşısına çıkacağız. İnşallah bu yaptıklarımızın sayesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan önderliğinde yine ipi göğüsleyeceğiz. Birazdan sizlere Belediyemiz tarafından yapmış olduğumuz yatırım, çalışmalar ve faaliyetleri içeren bir sunum yapacağım. Aynı şekilde biraz önce de ilçe başkanımız Ak Parti Hükümetimiz tarafından yapılan yatırımları ifade etti. Teşkilatımızla birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımızı hayata geçirip yatırımlarımızı ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz. Yapmış olduğumuz işlerin birçoğu Belediyelerin bütçeleri ile yapılacak işler değiller. Bu noktada ilgili bakanlıklarımızın desteğine müracaat ediyoruz. Sağ olsunlar Ankara’ya her gittiğimizde bizlere destek oldular. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza, İlçem Başkanımıza, Bürokratlarımıza, İş İnsanlarına, Hayırseverlere, katkı sunan herkese ve tabi ki siz dava arkadaşlarıma şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Akçaabat’ta belediyenin yaptığı çalışmalardan bahseden Başkan Ekim “Akçaabat’ta önemli çalışmalara imza atıyoruz. Şehri geliştirmek adına yaptığımız projeler sonucu Ak caminin yanında güzel bir meydan kazandırdık. Akçaabat Söğütlü’de yürüyüş ve spor alanlarını büyükşehir belediyesi ile birlikte yapıyoruz. Ayrıca, Söğütlü’de kültür merkezi inşaatımız devam ediyor. Kadınlar Pazarı yerine Büyükşehir belediyemiz tarafından katlı otopark inşaatı da devam ediyor. Akçaabat İnönü Caddemiz  Ağanoğlu İlkokulu önünden başlayarak  zeminlerini yeniden düzenleyeceğiz. Bunun ihaleyi gerçekleştirdik ve kısa süre içerisinde ilgili firma çalışmaya başlayacak. Bunun devamında İstiklal Caddesini yeniden düzenleyerek bu alanı bir açık avm şeklinde bir alan kazanmış olacağız” dedi.

Doğalgaz Kavaklı Deresine Kadar Gidecek

Doğalgaz çalışmalarının yeniden başladığını da ifade eden Başkan Ekim “Doğalgaz ile ilgili çalışmalar yeniden başladı. Bu çalışma ile Kavaklı deresine kadar projelendirim tamamlamak istiyoruz” dedi.

Kütüphane Devralınıyor.

Akçaabat’ta hizmet veren Halk Kütüphanesi’nin 7 gün hizmet vermesi için de bir protokol imzaladıklarını ifade eden Başkan Ekim, Halk Kütüphanesi’nin belli hizmetlerinin belediye tarafından sağlanacağını ve her gün hizmet vermesi için çalıştıklarını ifade etti.

İl Başkanı Sezgin Mumcu ise yaptığı konuşmada, Akçaabat teşkilatının her zaman diri ve etkin olduğunu ifade ederek hederin 2023 olduğunu ifade etti. AK Parti’nin hamasaet siyaseti yapmadığını ve icraat yaptığını dile getiren Başkan Mumcu “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında siyaset yapmanın verdiği gururu gelecek nesillere aktarma hedefiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dünyanın kontrol ettiği değil, Dünyada söz sahibi olan bir ülke konumunda olabilmek adına mücadele eden ve bu dava bilinciyle hareket eden tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmalar sonrasında sosyam medya çalışmalarından dolayı Nedim Yılmaz'a ve en çok üye yapan Muhammet Kandemir'e  plaket verildi.

ak-parti-akcaabat-toplantisi.jpg

sezgin-mumcu.jpg

osman-nuri-ekim.jpg

ak-parti-akcaabat-danisma.jpg

ahmet-huseyin-altintepe.jpg

nedim-yilmaz-plaket.jpg

 

muhammet-kandemir.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset