AK Parti Toplandı

AK Parti Toplandı

AK Parti Toplandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aralık Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı daraltılmış olarak İlçe Başkanlık binası Mustafa Cumur Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Teşkilatın kademe ve birim başkanlıklarında görevli teşkilat mensuplarının hazır bulundukları toplantıda güncel siyasi konular ele alınırken teşkilatla ilgili belli başlı hususlar da değerlendirildi.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe’nin açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda İlçe Başkanı Altıntepe, belli başlı genel siyasi ve yerel değerlendirmeler yaptığı uzunca konuşmasında mevcut bütün gündemi dava arkadaşlarıyla paylaşırken yaptığı özet değerlendirmelerle de adeta sorulmadan birçok hususa cevap olacak açıklamalarda bulundu.

Devam eden ve planlanan projeler ile kamuoyunun açıklama beklediği hususlarda parti olarak performanslarını değerlendiren ve teşkilat mensuplarına gerekli açıklamalarda bulunan AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Altıntepe, yöneltilen sorulara da cevap verdi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim de Belediye çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu ve kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş’un da birer konuşma yaptıkları programı İlçe Başkan Yardımcılarından Ergün Şanlı sundu.

Divan Başkanı olarak İlçe Başkan Yardımcılarından Ömer Karabacak’ın görevli olduğu Danışma Meclisi Toplantısı’nda İl Başkanı’nı temsilen AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcılarından İrfan Çelik hazır bulundu. Çelik, İlçe Başkanlığı’nın her hafta Cuma günleri gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde bu hafta hangi mahalleye gidileceğinin belirlendiği kur’ayı da çekti.akcaabat-ak-parti-ilce-baskani-ahmet-huseyin-altintepe.jpg

akcaabat-ak-parti-ilce-baskanligi1.jpgakcaabat-ak-parti-ilce-baskanligi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset