AK Parti MHP'yi Ziyaret Etti

AK Parti MHP'yi Ziyaret Etti

Birkaç günden beri Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) ila Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe yönetimleri arasında basın yoluyla yapılan atışmaların yerini samimi bir ortam aldı.

Birkaç günden beri Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ila Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe yönetimleri arasında basın yoluyla yapılan atışmaların yerini samimi bir ortam aldı.

 

AK Parti ilçe yönetimi göreve yeni seçilen MHP Akçaabat İlçe yönetimi Serkan Altuntaş ve ekibini parti binasında ziyaret etti.

Ziyarette, AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş, İl Genel Meclisi Üyeleri, Kenan Haçkalı, İrfan Çelik ve yönetim kurul üyeleri yer aldı.

MHP İlçe Başkanı Serkan Altuntaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan AK Partililer'e ziyarette meyve ikramı yapıldı.

 

Ziyarete konuşan Osman Çavuş, siyasetin zor bir iş olduğunu ve her kesimi memnun etmenin memnun olmadığını belirtti. Çavuş göreve yeni seçilen Serkan Altuntaş ve ekibini tebrik ederek “Siyaset zor bir iş. Gece gündüz demeden çalışmak gerektiriyor. Seçilmiş olduğunuz bu zor görevde siz ve ekibinize başarılar diliyorum” dedi.

 

Akçaabat’ın yararına olacak her işte muhalefet partilerinin yanlarında görmek istediklerini  de belirten Çavuş “Siyaset halka hizmet etmek amacını taşır. Bizim ilçedeki tüm partilerden ilçemizin yararına olan her olayda birlik içerisinde hareket etmemizdir. İlçemizde yapımı devam eden organize sanayi bölgesi var. Ayrıca bir hata sonucu kapanan Şinik  konkasör şantiyesi var. Bu yatırımlara ilçemizin değerleri olarak birlikte sahip çıkmalıyız” dedi.

 

MHP İlçe Başkanı Serkan Altuntaş ise, parti olarak daima yapıcı olmaktan yana olduklarını ve her partiyle sıcak ilişki içerisinde olmak istediklerini belirtti. Altuntaş, son günlerde basında çıkan haberlere de değinerek bu tür haberlerin bu sıcaklığa gölge düşürdüğünü belirtti.

 

Osman Çavuş , Cemal Başîn yaptığı açıklamalara cevap olarak verdiği cevapta hiçbir partiyi hedef almadığını ve açıklamasında hiçbir partiyi hedef almadığını ve kişiye cevap verdiğini söyledi.

 

Bunun üzerine söz alan AK Parti yöneticisi Aydın Birincioğlu, basında çıkan tartışmaların ilçeye bir fayda sağlamayacağını ve amacını aşan tartışmalar olduğunu belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset