AK Parti Esnafın Yanında

AK Parti Esnafın Yanında

AK Parti Yetkilileri Esnaf İle Kahvaltı Yaptı

Seçimlere 9 ay gibi kısa bir süre kalmış olması siyasi partilerin alana hâkim olmak için gayretlerini de artırdı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) geleneksel hale getirdiği Cuma Programlarına, bir süredir esnaf kahvaltı programlarını da ekledi. 

Esnaf Kahvaltılarında, geçen hafta ilçe merkezinde Kasap Sokağı mekânolarak seçen AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı, sokak esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi.

 

“İstişarelerimiz devam ediyor”

Gerçekleştirdikleri programla ilgili bir açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, “Esnafımızla bir araya gelerek istişarelerimize devam ediyoruz.” diyerek şunları söyledi:

“İlçe Teşkilatımız ve Belediye Yönetimimizle birlikte, geleneksel hale getirdiğimiz esnaf kahvaltılarımıza devam ediyoruz. Cuma günü de güne, esnafımızla birlikte başlayarak bereketli kahvaltı sofralarına ortak olduk. Ekmeğini ve muhabbetini bizlerle paylaşan hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Dinlemeye, anlatmaya ve paylaşmaya devam edeceğiz.”

 

Esnaf ziyareti yapıldı

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir ve bazı Meclis Üyeleri ile İlçe Yöneticilerinin de katıldıkları esnaf kahvaltısı sonrası AK Parti heyeti ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde de bulunuldu.

ahmet-huseyin-altintepe-esnaf-ile.jpg

ahmet-huseyin-altintepe.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset