Ak Parti de Hazırlık

Ak Parti de Hazırlık

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı Ağustos ayında iki heyecanı birden yaşayacak

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı Ağustos ayında iki heyecanı birden yaşayacak. Teşkilat, AK Parti’nin kuruluş yıldönümlerinde geleneksel olarak düzenlediği kuruluş yıldönümü etkinliğini 13 Ağustos Çarşamba günü, 3. olağan kongresini de 23 Ağustos Cumartesi günü yapacak.

  Geleneksel Kutlama Kültür Park’ta

  14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) teşkilatları kuruluş yıldönümlerini kutlamaya hazırlanıyor. Bunlardan biri olan AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı da kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama etkinliği organize ediyor.

  AK Parti İlçe Teşkilatı’nın düzenleyeceği program Akçaabat Kültür Park’ta 13 Ağustos Çarşamba akşamı gerçekleştirilecek. Saat 20.00’de başlayacak olan programda öncelikle misafir ve protokol konuşmaları yapılacak, ardından da yöresel çalgıcılar eşliğinde horon oynanacak, kemençe sanatçıları yöre halkının beğeniyle dinlediği türküleri seslendirecek. Program saat 23.00’te sona erecek.

  3. Kongre Hazırlıkları Tamam

  AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı kuruluş yıldönümü heyecanının ardından ise kongre heyecanı yaşayacak. 23 Ağustos 2008 Pazar günü yapılacak olan 3. Olağan Kongre’de İlçe Yönetim Kurulu üyelikleriyle genel merkez delegelerinin seçimleri gerçekleşecek. Saat 10.30’da başlayacak Kongre’nin yapılacağı yer olarak da kuruluş yıldönümü etkinlikleri için olduğu gibi yine Akçaabat KültürPark seçildi.

 Kulislerden edindiğimiz bilgileri göre ise mevcut İlçe Başkanı Osman Çavuş’un karşısında liste hazırlığından olan kimse yok. Anlaşılan o ki, Çavuş; iktidar partisinin Trabzon’daki en önemli kalelerinden olan Akçaabat’ta yine tek aday olarak seçime girecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Siyaset