AK Parti Danışma Toplantısı Yapıldı.

AK Parti Danışma Toplantısı Yapıldı.

AK Parti Akçaabat İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.

Parti binasında gerçekleşen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, İlçe Başkanı A. Hüseyin Altıntepe, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,  belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcileri ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ta söz verdikleri projeleri hayata geçirmek için gayret gösterdiklerini söyledi. Başkan Ekim, katılımcılara sunum yaparak Akçaabat’ta yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İl Başkanı Sezgin Mumcu ise yaptığı konuşmada “AK Parti olarak, ana kademesiyle, kadın ve gençlik kollarıyla, 7’den 70’e tüm teşkilatıyla birlikte 2023 seçimlerine hazır ve nazırız. Akçaabat için, Trabzon için, Türkiye için çalışmaya, vatandaşımızla bir olmaya devam edeceğiz” dedi.

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise “2023 seçimleri için gece gündüz çalışan teşkilatımızın her bir ferdinin emek ve gayreti ile hep birlikte Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz. Şuan belki dünyanın en gelişmiş ülkelerinin yapamadıklarını bizim yavrularımız yapıyor, başarıyor.  Bununla beraber biz terörü sıfırlamaya çalışıyoruz.  Biz yolumuza devam ederiz. Bizim içimizde kavga olmaz.  Cumhur ittifakıyla beraber başta Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve destek veren siyasi partilerle yol yürümeye devam edeceğiz. Ben burada tekrar bütün arkadaşlarımıza belediye başkanıma özellikle çok teşekkür etmek istiyorum”dedi.

Toplantıda konuşan ilçe başkanı A.Hüseyin Altıntıntepe, Akçaabat için yapılan yatırımları anlattı ve gelecek dönemim ana hedefinin turizm olacağını söyledi. “başkan Altıntepe “Turizmde istediğimiz yerde değiliz. Artık biz de bu pastadan pay almak istiyoruz. Hıdırnebi göleti, Simba göleti tamamlandığında Akçaabat bu pastadan pay alacaktır. Akçaabat’ta güzel şeyler oluyor. İstiklal caddesi çok güzel oldu. Buradan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Ama bu caddedeki esnafımız da bu yeniliğe ayak uydurması gerekir” dedi.

 

ak-pati-akcaabat-danisma.jpg

osman-nuri-ekim-akcaabat.jpg

ak-parti-akcaabat-toplantisi.jpg

muhammet-balta-akcaabat-ak-partide-konustu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset