AK Parti CHP Atışması

AK Parti CHP Atışması

AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş İle CHP İlçe Başkanı Mustafa Nadir'in karşılıklı açıklamalrı devam ediyor.

 

İşte Mustafa Nadir'in son açıklaması;

AKP İlçe başkanı Sevgili dostum Sayın ÇAVUŞ,Seçimlerden sonra uzun bir süre sessiz kalışımızı atma türkü siyaseti yaparak değerlendirmektedir.
Biz siyaseti rakiplerimizi laf altında bırakmak, hele, hele Sayın Osman ÇAVUŞ’ u siyasetten sıkıştırıp gol atmak için değil, Halkımızı yük altından kurtarmak için yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle halkımız AKP nin yarattığı acı sorunlarla boğuşurken, kimse bizi kumda top oynamaya davet etmesin. Başka mecralara çekmeye hiç çalışmasın, sorun ben değilim. Herkes etrafını iyi görsün. Gözümüze de kimse kum atmaya yeltenmesin.
Sevgili mevkidaşımın benimle ilgili değerlendirmesinde, özetle seçim sonuçlarından etkilendiğimi ve hastalandığımı, bu nedenle uzunca bir süre de açıklama yapamadığımı belirtmektedir.
Ne yanı sandık sonuçlarına isyan mı etmeliydim. Ben halka ve halka rağmen hiçbir işin olamayacağına inanan bir anlayışa mensubum. Bana göre sandıkta belirleyici unsur halkın özgür iradesi değil, çaresizliği olmasına rağmen, demokrasiye olan inancım gereği sonuçlara saygı duydum. Hasta olmadım ama Halkımızın işsizliğe, yoksulluğa ve çaresizliğe teslim edilişine elbette ki üzüldüm. Haksız mı? Çıktım. AKP Halkımızın içinde bulunduğu olumsuzlukları seyretmekten başka ne? Yapıyor. Bu nedenle Sayın ÇAVUŞ beni değil, İlçemiz ve ülkemizin sorunlarına duyarsız kalan, ilçemizde tarım, ziraat, hayvancılık ve tütünü sırtından attığı gibi sırayı fındığa getiren AKP hükümetinin halkımızın bağrında açtığı yaraları takibe alsa daha iyi yapar kanısındayım. Unutmasın ki, iktidarı veren güç almasını da bilir.
Sevgili mevkidaşım, bana göre zamanında belediye mülkleri ile ilgili güzel bir söylemi oldu. Sırası geldi bu söylemini hatırlattık, özetle sözlerinin arkasında olduğunu ancak sözlerinin yok hükmünde olması için de ikna edildiği anlamını gelen açıklamaları olmuştur. Bize de ikna edilmek istiyorsak, belediye başkanımızla çay içme tavsiyesinde bulunuyor. AKP İlçe başkanı sevgili dostum Osman ÇAVUŞ, ikna mı? Edildi. Yoksa hesaba mı? Katılmadı, bilemem.
Yine de tavsiyesi için teşekkür ederim. Ama ben Çay bardağının arkasında durarak, kendi fikir ve projelerimi çöpe atmak için ikna edilmeyi değil, kendi fikir ve düşüncelerimin arkasında durarak ikna etmeyi yeğlerim. Bunu için meşru mücadelem sandıkta iktidar olana kadar devam edecektir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset