AK Parti Akçaabat'ta Olağan Yönetim Toplantısı Yapıldı

AK Parti Akçaabat'ta Olağan Yönetim Toplantısı Yapıldı

AK Parti Akçaabat'ta Olağan Yönetim Toplantısı Yapıldı

AK Parti Akçaabat İlçe Yönetimi haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe  yönetimi Başkan Ahmet Hüseyin Altıntepe başkanlığından toplandı. Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir’in de katıldığı toplantıda; birim ve kademe başkanlarının çalışma raporları, güncel siyasi gelişmeler değerlendirildi.

Belediye çalışmaları hakkında bilgi aktaran ve yönetim kurulu üyelerinin sorularını cevaplandıran Serkan Özdemir, kısa zaman içerisinde önemli mesafeler katedildiğinin altını çizerek, yürütülen başarılı çalışmalarda toplumun tüm kesiminin desteğini aldıklarına inandıklarını vurguladı. Vatandaşlardan gelen taleplerin yöneticiler tarafından aktarıldığı Özdemir’in dikkatle not aldığı gözden kaçmazken, sorunların biriktirilmeden çözüme kavuşturulmasına azami özen gösterdiklerini ifade eden ÖZDEMİR, toplantının son derece verimli olduğunu kaydetti.

İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe’ de “Belediye Başkan Yardımcımızla son derece faydalı bir toplantı gerçekleştirdik. Belediyemizle uyum içerisinde çalışmalar yürütmekteyiz. Belediye’nin gönül işi olduğunu artık AK Parti belediyelerindeki yönetimlerle tüm Türkiye görmektedir. Gücünü halkından alan siyasi misyonumuz Belediyelerdeki çalışma gayret ve azmiyle her geçen gün yıldızlaşmaktadır. Bütün yerel yönetici kardeşlerimizi tebrik ediyor, bir kez daha desteğimizi yineliyoruz.” şeklinde konuştu.

Toplantıda çekilen kur’a ile Cuma günü ziyaret edilecek mahalle, Kuruçam mahallesi olarak belirlendi.

ak-parti-akcaabat1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset