AK Parti adaylarını tanıttı.

AK Parti adaylarını tanıttı.

Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk 9 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklaması öncesi Ak Parti Akçaabat belediye başkanı aday adaylarını teşkilat mensuplarıyla bir araya getirerek bir kez daha adayları teşkilatla buluşturdu.

Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk 9 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklaması öncesi Ak Parti Akçaabat belediye başkanı aday adaylarını teşkilat mensuplarıyla  bir araya getirerek bir kez daha adayları teşkilatla buluşturdu.

Akçaabat’ta 11 aday  adayı olduğunu ifade eden Öztürk, mevcut belediye başkanımız Şefik Türkmen’e ve bütün aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızı bir araya getirerek teşkilat mensuplarıyla tanıştırmak ve kendilerini tanıtma fırsatı vermek ilçe başkanı olarak bizim görevimizdir. Bütün adaylarımıza eşit mesafedeyiz kendilerine başarılar diliyoruz dedi.

Ahmet Ziya Öztürk’ün ardından tek tek söz alan aday adayları; amacımız Akçaabat’a hizmet etmek ve vatandaşlarımızın hizmetinde olmaktır. Akçaabat için yeni  yatırımlar ve sürdürülebilir projelerle hizmet etmek için yola çıktık. Bu görev hangimize verilirse verilsin ben değil biz diyerek partimizin içine nifak sokulmasına izin vermeden  çalışacağız ve  Akçaabat’ı daha yüksek bir oy oranı ile alarak başbakanımız sayın Recep Erdoğan’a hediye edeceğiz şeklinde konuştular.

ak-parti-adaylarini-tanitti1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset