AK Kadınlardan Kutlama

AK Kadınlardan Kutlama

AK Parti Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği Kadınlar Günü etkinliğinde, mahallelerden temsilci bayanlarla nezih bir organizasyon gerçekleştirildi.

AK Parti İlçe Başkanı Altıntepe: “EŞİTSİZLİK ORTADAN KALKMIŞTIR”

 

AK Parti Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği Kadınlar Günü etkinliğinde, mahallelerden temsilci bayanlarla nezih bir organizasyon gerçekleştirildi.

 

Kadınların Gününü kutladılar

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim ile AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe'nin eşleriyle, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, MHP Akçaabat İlçe Başkanı Adem Çelik, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Funda Ağan’ın katıldıkları programda bayanlara çeşitli hediyeler takdim edildi, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

 

ak-parti-akcaabat-ilce-kadin-kollari-baskanliginin-duzenledigi-kadinlar-gunu-etkinliginde,-mahallelerden-temsilci-bayanlarla-nezih-bir-organizasyon-gerceklestirildi1-001.jpgak-parti-akcaabat-ilce-kadin-kollari-baskanliginin-duzenledigi-kadinlar-gunu-etkinliginde,-mahallelerden-temsilci-bayanlarla-nezih-bir-organizasyon-gerceklestirildi2-001.jpgak-parti-akcaabat-ilce-kadin-kollari-baskanliginin-duzenledigi-kadinlar-gunu-etkinliginde,-mahallelerden-temsilci-bayanlarla-nezih-bir-organizasyon-gerceklestirildi3-001.jpg

Kadına pozitif ayrımcılık

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, AK Parti hükümetlerinin kadına verdiği kıymetin sözde kalmayıp uygulama alanı da bulduğuna, pek çok yasal düzenleme ile Türk kadınına pozitif ayrımcılık yapıldığına dikkat çekti.

 

Yasal düzenlemeler kadından yana

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ise konuşmasında AK Parti iktidarı süresince kadın erkek eşitliği, kadına karşı şiddetin önlenmesi konularında çok önemli yasal düzenlemeler yapıldığına işaret ederek “Anayasa’da değişiklik gerçekleştirdik. Anayasa'nın 10. maddesine ‘Kadınlar ve erkekler eşit haklara sahiptir. Devlet bu eşitliğin yaşama geçmesini sağlamakla yükümlüdür’ maddesini biz ekledik. Yine bazı maddeleri değiştirdik. Eşitsizlik içeren cümleleri anayasadan çıkarttık. Bayan çalışanların doğum iznini biz uzattık. Ayrımcılığın, istismarın önüne geçmek için Avrupa standartları kapsamında müeyyideler getirdik. Gelir Vergisi Kanunu’nu hanımlarımızın lehine değiştirdik. Kadınlarımızın evlerinde yaptıkları üretimi vergiden muaf hale getirdik. Bu ürünlerin pazarlanması, satışı konusunda kolaylık sağladık. Her türlü ayrımcılığı, kadınlara ve çocuklara yönelik şiddeti, töre cinayetlerini tamamen ülke gündeminden çıkarmak için yoğun çalışmalar yaptık.” dedi.

 

“En güçlü STK Kadın Kolları”

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin, AK Parti Kadın Kolları’nın Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu savunduğu konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla da kadın hakları savunuculuğu ve hak teslimi hususunda en gözde olduğunu vurguladı.

 

Ekim, hediye takdim etti

Toplantıda, Cumhur İttifakı Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ekim kendisine eşlik eden eşiyle birlikte katılımcılara hediyeler takdim ederek günlerini kutladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset