AK Gençler Arena'da

AK Gençler Arena'da

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nin 31 Ocak Perşembe günü (Yarın) gerçekleştireceği geniş katılımlı Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısı’nın yapılacağı ve seçim çalışmalarının yol haritasının açıklanacağı Ankara Arena Spor Salonu’ndaki son ha

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nin 31 Ocak Perşembe günü (Yarın) gerçekleştireceği geniş katılımlı Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısı’nın yapılacağı ve seçim çalışmalarının yol haritasının açıklanacağı Ankara Arena Spor Salonu’ndaki son hazırlıkları adeta teftiş eden Akçaabatlı gençler oldu.

Hazırlıklarını gerçekleştirildiği bugün, Ankara’da bulunan AK Parti Akçaabat İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcılarından Seçim İşleri Başkanı Resül Türker, beraberinde eski Gençlik Kolları Başkan Yardımcılarından Deniz Bayram ile Akçaabat Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Alper Güç’le birlikte Ankara Arena’da yarınki toplantı öncesi hazırlık çalışmalarını yürütün Genel Merkez  Gençlik Kolları’nı ziyaret etti.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş’le istişare fırsatı da bulan Akçaabatlı gençler, Perşembe günü AK Parti’nin muhteşem bir toplantıyla seçim startını vereceğini, yurdun her yerinden katılacakları taşıyan konvoyların Ankara’ya giriş yapmaya başladıklarını belirterek “AK Parti’yi takip edin. Özellikle yarın muhteşem olacak. Yerel Seçim için hazırlanan bütün slogan, şarkı ve materyaller beğeniye çıkacak, herkes ne kadar muhteşem olduklarını müşahede edecek.” diye açıklamada bulundular.

ankara-arena-spor-salonu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset