Ahmet Hüseyin Altıntepe'den Davet

Ahmet Hüseyin Altıntepe'den Davet

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin ALTINTEPE, tüm Akçaabatlıları yarın Trabzon meydandaki toplu açılış törenine davet etti.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin ALTINTEPE, tüm Akçaabatlıları yarın Trabzon meydandaki toplu açılış törenine davet etti.

Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın teşrifiyle açılışları yapılacak olan  yatırımların son derece önemli olduklarının altını çizen ALTINTEPE, "Sayın Cumhurbaşkanımız Trabzon'u her zaman evi gibi görmektedir. İlçemiz ve Trabzon'la ilgili hangi konu olursa olsun her zaman önceliğinde olmuştur. Son dönemde il genelinde birçok yatırım programının onaylanarak start aldığını görmek hepimiz için gurur kaynağıdır. Bu gururu yaşamamızı sağlayan Cumhurbaşkanımız yarın ilimize teşrif edeceklerdir. Tüm Akçaabat halkının, yarın saat 14.00'te başlayacak toplu açılış töreninde hazır bulunarak Cumhurbaşkanımıza güçlü bir destek vereceğine inanmaktayım." açıklamasında bulunarak Akçaabat halkının her zaman vefalı olduğuna vurgu yaptı.

Akçaabat ilçesi olarak yarınki toplu açılış törenine İlçe Teşkilatı ve belediye hazırlıklarının eksiksiz ve tam olarak yapıldığını dile getiren İlçe Başkanı ALTINTEPE,  her mahalleden ücretsiz araçlar kaldıracaklarını söyledi. Araçların nihai olarak saat 12.00'de Kavaklı Rahman Camii önünde toplanarak alnı anda hareketle Akçaabat konvoyu olarak Trabzon'a tören alanına hareket edeceklerini kaydetti. ALTINTEPE,

"İnanıyorum ki Akçaabat, Cumhurbaşkanına en güçlü şekilde karşılayacaktır." dedi.

Cumhurbaşkanı'nı yarın akşam saat 18.00'de Akçaabat Halk Kütüphanesi'nde organize edilecek Gençlik Buluşması'nda da Akçaabat'ta ağlayacak olmanın ayrıca gururunu yaşadıklarını da ifade eden AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin ALTINTEPE, "Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Sayın Cumhurbaşkanımızı Akçaabat'ta en güzel şekilde misafir edeceğiz. Bu bizim için çok önemli, teşkilat olarak da hak ettiğimiz değeri gördüğümüze inanıyoruz." sözleriyle de açıklamalarını tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset