Adaylar Netleşiyor

Adaylar Netleşiyor

Ak Parti'de mahalli idareler için adayların başvuru tarihi 19 Aralık'ta sona eriyor.

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi’nin takvimi Yüksek seçim Kurulu (YSK) tarafından henüz açıklanmazken, adaylıklar için başvurucu sürecini resmen başlatan tek parti olan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nde son başvuru tarihi iyice yaklaştı.

AK Parti Genel Merkezi’nin belirlediği adaylık başvuru süreci 19 Aralık Cuma günü mesai saati bitiminde doluyor.

Şu ana kadar il genel meclisi üyeliği için 7, Akçaabat belediye meclisi üyeliği için 5, belde belediye başkanlıkları için 10 adayın başvuruda bulunduğu AK Parti’ye adaylık başvurularının bu hafta içerisinde artması bekleniyor.

Sitemiz muhabirinin yaptığı araştırmaya göre adaylık başvurusunda bulunan isimler şunlar:

İl Genel Meclisi: Emin Zurnacı, Kenan Haçkalı, Nazmi Kalaycı, Halil İncehasan, Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, İrfan Çelik, Mustafa Şentürk.

Akçaabat Belediye Başkanlığı: Mahmut Haydar Ustaoğlu.

Akçaabat Belediye Meclisi: Halil Seyis, Abdurrahman Karabacak, Muhammet Uzunali, Nevzat Bektaş, Melike Turhan, Murat Üçüncü.

Belde Belediye Başkanlıkları: Kazım Atmaca (Doğanköy),Yaşar Kırcı ve Emre Akgün (Akçakale), Ferit Öztürk (Akçaköy), Salih Bıyıklı (Akpınar), Muhammet Altınel (Darıca), Ali Ulusoy ve Engin Şahin (Derecik), Celal yılmaz (Kavaklı), Hasan Ali Çanakçı (Mersin), Kemal Akpınar (Söğütlü).

Belde Belediye Meclisleri: Özkan Kadayıfçı (Darıca)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset