25 Yıllık Başkan Görevi Devretti

25 Yıllık Başkan Görevi Devretti

25 Yıllık Başkan Görevi Devretti

25 Yıllık Başkan Görevi Devretti

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde 25 yıldır belediye başkanı olarak görev yapan Şefik Türkmen, görevini Osman Nuri Ekim’e devretti.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Akçaabat Belediye Başkanı olarak seçilen Osman Nuri Ekim mazbatasını alarak göreve başladı. Görevi 4 Mart 1994 Yılından beri 5 dönem Akçaabat Belediye Başkalığı yapan ve bu dönem aday olmayan Şefik Türkmen’den devir aralan Osman Nuri Ekim, Türkmen’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkanlık makamında yapılan devir teslim törenine, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar ve Bahar Ayvazoğlu, İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Ekim “Türkmen’in Akçaabat’a hizmeti büyük”

Devir teslim töreninde konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Şefik Türkmen’in 25 yıl boyunca zor şartlarda Akçaabat’a hizmet verdiğini söyledi. Başkan Ekim “Şefik Türkmen 25 yıl boyunca Akçaabat’a önemli hizmetlerde bulundu ve hizmet çıtasını en yüksek seviyeye çıkarttı. Biz de bundan sonra  bu hizmet çıtasını daha yukarılara çıkartmak için gayret göstereceğiz. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Akçaabat Şefik Türkmen’i ve hizmetlerini unutmayacak” dedi.

Türkmen “Görevi Gururla Teslim Ediyorum”

Akçaabat Belediye Başkanlığı görevini Osman Nuri Ekim’e devir eden Şefik Türkmen, 25 Yıl boyunca Akçaabat’a gururla hizmet ettiğini söyledi. Türkmen “Mart 1994’ten beri 25 yıl boyunca 5 kez Akçaabat halkı beni bu göreve layık gördü.  Buradan bana destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum. 25 Yıl Boyunca hiçbir siyasi ayrım yapmadan halkımıza hizmet etmeye çalıştım. Bugün gelinen noktada bu görevi gururla Osman Nuri Ekim’e teslim ediyorum. Osman Nuri Ekim’in Akçaabat’ta başarılı olacağına inanıyorum. Yeni başkanımıza başarılar diliyorum” dedi.

Günnar “Türkmen Kamburu Olmadan Görevini Tamamladı”

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ise yaptığı konuşmada, Şefik Türkmen 25 Yıllık görev süresi içerisinde hiçbir şaibeli işe imza atmadığını belirtti. Günnar “Dile kolay, 25 yıl bir ilçede görev yapmak ve bu süre içerisinde hiçbir şaibeye karışmamak bir başarı örneğidir. Şefik abimiz bunu başarmış ve örnek olmuştur. Kendisine teşekkür ediyor v uzun ömür diliyorum” dedi.

fotogaleri.gif

27 Mart 1994 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Anavatan Partisi’nden Akçaabat Belediye Başkanlığı seçilen ve daha sonra AK Parti’ye geçen Şefik Türkmen, belediye çalışanları tarafından da alkışlar ve çiçeklerle uğurladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Siyaset