Siyaset Gençleşiyor

Siyaset Gençleşiyor

Akçaabat Belediyesi Meclis Üyeliği için partilere aday adayı olarak müracaatta bulunanlar her geçen gün kamuoyuna yansırken, gençlerin bu siyasi göreve ilgileri de açıkça görülüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) listesinden Meclis Üyeliği için müracaatta bulunan isimlerden olan Caner Mumcu, daha iyiye, daha güzele ulaşma, daha mükemmeli araştırma duygusunu prensip edindiğini belirterek, “Akçaabat’ta yaşayan herkes ve tüm partili arkadaşlarımız birer değerdir. Bir, iri ve diri olarak beraberlik içerisinde hedeflerimize ulaşarak şehrimizi kalkındıracağız. Akçaabat’ımız en kıymetlimiz, en önemli değerimiz ve bütün değerlerimizi var etmek için buradayız. Samimiyetle ve şeffaflıkla yolumuza devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

“Geleceğin gençliğini inşa etmede siyasette söz sahibi gençlere en önemli fırsatları sunan AK Parti’de siyasetin gençleşmesi, Türkiye’nin güçlenmesi önündeki önemli etken olmuştur.” diyerek Türkiye’nin her kademesinde gençliğin iş başında olacağı günlerin geldiğini ifade eden genç Meclis Üyeliği Aday Adayı Mumcu, “Amacım, her şeyin Akçaabat halkı için olmasıdır. Yani bazı partiler gibi halka tepeden bakmak, halktan kopuk olma lüksümüz yoktur ve olmayacaktır. 2019 seçimleri genç nüfus için de son derece önem arz etmektedir. Yönetimde gençliğin fikirleri, üretimde gençliğin gücü, projede gençliğin yenilikçi yönü, hedef belirlemede öngörüsü mutlaka dikkate alınmalı, değerlendirilmelidir. Kazanan ülkemiz olacaktır.” sözleriyle gençliğe her kesimin güvenmesi gerektiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset