Sivrikaya'nın İsteği Ne?

Sivrikaya'nın İsteği Ne?

Muhtar Veysel Sivrikaya'dan Ankara'da yapılacak gece ile ilgili farklı bir istek geldi.

 

Akçaabat’ta muhtarlık yapan Veysel Sivrikaya’dan her yıl Ankara’da gerçekleştirilen Akçaabatlılar gecesi için farklı bir çağrı geldi. Sivrikaya “bu geceyi bir kere de Akçaabat’ta yapalım. Gurbetteki hemşerilerimiz de Akçaabat’ı görmüş olur” dedi.

 

Her yıl geleneksel olarak Ankara’da yapılan ve Akçaabat’ın düşman işgalinden kurtuluş günü olan 17 Şubat tarihine denk getirilen Akçaabatlılar Gecesi ile ilgili Akçaabat Dürbinar Mahalle Muhtarı Veysel Sivrikaya’dan farklı bir istek geldi. Sivrikaya, her yıl Akçaabat’tan kalkıp Ankara’ya gittiklerini ve etkinliğe katıldıklarını ifade ederek “Ankara’da veya ülkemizin çeşitli yerlerindeki Akçaabatlılar Ankara’da toplanarak bir gece organize ediliyor. Geceyi organize edenlere teşekkür ediyorum. Ama bir kerede bu geceyi kaymakamımız ve belediye başkanımız önderliğinde Akçaabat’ta yapalım. Bu sayede hem gurbetteki vatandaşlarımız Akçaabat’ı görmüş, hem de Akçaabat’ta farklı bir etkinlik olmuş olur” dedi.

 

Muhtar Veysel Sivrikaya’nın bu çağrısına Ankara Akçaabat Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticilerinin vereceği cevap ise merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat