Sivrikaya'dan Kınama ve Destek

Sivrikaya'dan Kınama ve Destek

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Mehmetçiklerimize karşı yapılan hain saldırıyı bir bildiri ile kınadı.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Mehmetçiklerimize karşı yapılan hain saldırıyı bir bildiri ile kınadı.

Başkan Yaşar Sivrikaya ve yönetim kurulunca yapılan açıklamada “Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanlığı yönetim kurulu olarak Suriye'nin İdlib kentinde Mehmetçiğimize karşı yapılan alçakça saldırıyı nefretle kınıyoruz. İçinde Allah  korkusu  olmayan ve peygamber sevgisi tanımayan caniler ve  satılmışlar, mübarek Regaip kandilini kana bulamışlar. Böyle kutsal bir gecede yüreğimizi yakan hainler için artık söz bitmiştir. Acımız büyüktür. Bundan sonra hiçbir sözün hiçbir bahanenin itibarı ve inandırıcılığı kalmamıştır. Bütün ezberler tükenmiştir. Hiçbir Mehmetçiğimizin kanı yerde kalmamalıdır. Yoksa bu coğrafyada aldığımız hava İçtiğimiz su bize haramdır” dedi.

Rusya’ya da yüklenen Sivrikaya “Rusya'nın güzel yurdumuza karşı beslediği gizli husumeti, gizli kini ve gizli düşmanlığa açıkça inşa etmiştir. Hiçbir zaman dostumuz olmayan bu millete lanet olsun. Millet olarak da Rusya'ya karşı net tavrımızı ortaya kaymanın zamanı geldiğine inanmaktayım. Sonunu hazırlayan katil Esed de kalleş saldırının karşılığını en ağır şekilde almalı ve cezalandırılmalıdır” dedi.

“Esnaf  Devletinin Yanındadır “

Sivrikaya açıklamasını şöyle tamamladı “Bizler millet olarak böyle çok badireler atlattık gün birlik ve beraberlik olma günüdür Tek Yumruk ve aynı noktada buluşma günüdür Esnaf ve Sanatkarlar camisi olarak biz de hazırız. Geçmişini ahilik terbiyesi ile geliştiren bu teşkilat 1000 yıllık bir geçmişe sahiptir her dönemde olduğu gibi yine memleketinin Milleti'nin emrindedir.  Kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız. Bize verilecek her görevi talibiz. Söz vatansa gerisi teferruattır, gerisi boştur . Bu camia için düşmanlarımızla şunu çok iyi bilsinler ki Türk ordusu var olduğu müddetçe bu bayrağı kimse indiremez, bu ezanı kimse susturamaz. Bu vatanı kimse bölemeyecektir.  Hevesleri varsa hevesleri kursaklarında kalıp döktükleri kanda boğulacaklardır.  Türk Milleti olarak hepimiz biriz hep birlikte güçlüyüz Türk devleti aşılmaz son kaledir. Bizde taviz ve teslimiyet asla söz konusu değildir. Akçaabat Esnaf  ve Sanatkarlar Odası olarak acımız büyüktür ama vatan sağ olsun diyoruz. Kahraman ve aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar temenni ediyorum.  Başımız sağ olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler