Derviş ALTUNTAŞ

Derviş ALTUNTAŞ

SİTEMİZDE YENİLİK

Kısa bir süre sonra 2 yılını dolduracak olan akcaabathaber.com internet sitesi sizlerin desteği ile her geçen gün büyümekte ve size karşı olan sorumluklarımızda o derece artmaktadır. Bu nedenle ulusal internet sitelerinde ver olan yenilikleri aynen takip ederek sizlerin hizmetine sunmaya çalışıyoruz.

Sizlere sunduğumuz haberlerde hiçbir kurum, kişi, ya da görüş ayrımı yapmaksızın Akçaabat ile ilgili ne var ise haberdar etmeye gayret gösteriyoruz.  Her gün sitemizde Akçaabat’ı ve Akçaabatlıyı ilgilendiren bir haber mutlaka eklemeye çalışıyoruz.

Bazen az haber eklediğimizden şikâyet edenler olsa da, genel haberlere (Türkiye Gündemi veya diğer ilçeler)  vermediğimiz ve sadece Akçaabat’a hitap etiğimiz için çok sayıda teşekkür maili aldığımızı belirtmek isterim. Bizi diğer haber sitelerinden ayıran en önemli özelliğimiz de bu zaten. Biz farkımızı burada ortaya koymak istiyoruz. Türkiye veya Trabzon genelini ilgilendiren haberleri yapan çok sayıda site var olduğunu biliyorsunuz.

 

Hepinizin bildiği 29 Mart 2009’da Mahalli İdareler Genel Seçimi yapılacak. Bu nedenle seçim haberlerine olan ilgi bir hayli fazla olduğunu görmekteyiz. Bu ilgi aşırı yorumları da beraberinde getirmektedir. Bazen “neden yorumlarımız onaylanmıyor” diyerek sitem eden ziyaretçilerimiz de olmuştur. Sitemiz aracılığıyla her ziyaretçi kendi görüne yakın adayı destekleyen açıklamaları sitemize yorum yazarak göstermesi doğal olarak normal olarak gözükse de; bazı yorumların uyarıları göz önüne almadan yazıldığı veya aynı kişi tarafından farklı kişiler adına yorum yazılması kabul edilebilir bir davranış değildir. Bunun önüne geçmek için bundan sonra siteye üye olmayan yorum yazamayacaktır.  Hem gelen yorumların kime ait olduğu( rumuz kullanılabilecek), hem de daha seviyeli bir yorum ortamı oluşacağını ümit ediyoruz.

Ayrıca siteye üye olan kişiler yorumun yanında Firma bilgileri, Seri ilan ve birçok ek hizmetten de yararlanabileceklerdir. 

 

 

 

NOT: Eğer daha önce olmuşsanız tekrar üye olmayınız... Ortak bilgisayarlarda siteden çıkışlarda "oturumu kapat" linkine tıklayınız. Aksi halde başkaları sizin adınıza yorumlar yazabilir. Bunda sorumluluğu size ait olduğunu unutmayınız. Şifrenizi unutmuşsanız yeni şifre talep edebilirsiniz

Önceki ve Sonraki Yazılar