SİNSİLERİN HAİNCE KALKIŞMASI

15 TEMMUZ KALKIŞMASI TSK tarafından yapılmış bir darbe değildir. Aksine yegane güvencemiz Devletimizin her kurumuna sızmış çetelerden birinin TSK adını da kullanarak yaptığı kalleşçe ve haince bir kalkışmadır, terördür. Yapanlar da vatan ve millet düşmanı işbirlikçi eşkiyalardır.

Gün geçtikçe daha da anlaşılacağı üzere, devleti devlet yapan kurumlarımızın hepsinde(TSK, Anayasa Mahkemesi, Danıştay,Yargıtay, diğer yargı organları,Üniversiteler başta olmak üzere eğitim kurumları, bürokrasi, siyasi kurumlar, STK lar, Ticaret vb.) sinsice ve kalleşçe yerleşmiş ve yerleştirilmiş haşhaşili biat kültürüne sahip korsanların hainliklerini, bizim kurumlarımıza asla mal etmemeliyiz. Serin kanlılık içinde ve sabırla bu mikropların temizlenmesini sağlamalıyız. Bu görev öncelikle milletimizi temsilen hükumetimiz ve tüm siyasilerimiz ile devlet organlarına düşer; desteği de milletin fertlerinden beklenir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.

Milletimize yaşatılan bu geri kalmış ülke seviyesizliği ve utancından biran önce çıkıp gelişmiş ve medeni ülkeler ile yarışmanın ligine geçmeliyiz. Bizi oyalayarak yerimizde sayıp geri kalmamızı amaçlayan düşmanların ve yerli işbirlikçilerinin oyununa gelmemeliyiz.

Kardeşçe elele verip Allah'ın ipine sarılarak, medeniyet liginde koşturmalı, ecdadımıza layık torunlar olarak, "yurtta barış, dünyada barış" hedefi için çalışmalı ve dünya ölçeğinde mal ve hizmetler üretmeliyiz.Çocuklarımız ve torunlarımızın bizimle gurur duymalarını ve onların dualarını istiyorsak bunu yapmaktan başka yolumuz yoktur. Gün, birlik ve kardeşlik günüdür, üreterek namerde muhtaç olmaktan çıkış günüdür.

Millet olarak ilham kaynağımız, bizi biz yapan maddi ve manevi değerlerimizdir. Bu değerlerin ışığında yaşamak, her halükarda adaletten ayrılmamak ve akıllıca çok çalışıp dünya çapında üretim yapmak bizi yüceltecek yegane yoldur.

Selam olsun adaletten ayrılmayan, alnının teriyle üretip bölüşenler.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.