Şinik Şantiyesi Yeniden Açıldı

Şinik Şantiyesi Yeniden Açıldı

İlçemize bağlı Cevizli Köyü sınırları içerisinde kurulu bulunan İl Özel İdaresi'ne ait Konkasör Şantiyesi'nde 4 aylık aradan sonra yeniden üretime başladı.

Günlük malzeme işleme kapasitesi bir ton olan ve yenilenen bölümleri 11 Temmuz 2007 tarihinde zamanın Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak tarafından hizmete açılan Cevizli Köyü’ndeki İl Özel İdaresi Konkasör Şantiyesi’nin Haziran ayında iptal edilen işletme ve maden işleme ruhsatları, eksiklikler giderilerek yeniden 2 Ekim günü İl Özel İdaresi tarafından yeniden işyeri açma ruhsatı düzenlenen Cevizli Konkasör Şantiyesi’nde ilk üretime ise 12 Ekim Pazartesi günü başlandı. Üretime başlanmasından duyulan sevinci dile getirmek isteyen Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli ise Şantiye Şefi Hamdi Akgün’ün ilk ziyaretçisi oldu.

İlçemize bağlı Cevizli Köyü sınırları içerisinde kurulu bulunan İl Özel İdaresi'ne ait Konkasör Şantiyesi'nde 4 aylık aradan sonra yeniden üretime başladı.

Haziran ayı içerisinde yapılan şikayeti dikkate alan mahkemenin işletme ruhsatını, ardından da Maden Genel Müdürlüğü'nün maden işleme ruhsatını iptal ettiği şantiyeyi yeniden ruhsatlandıran İl Özel İdaresi, 2 E-kim 2009 tarihinde şantiyeye yeni işyeri açma ruhsatını verdi.

27 personelin 7 kamyon, 3 grayder, 3 yükleyici, 3 dozer, 2 frokova ve 1 ekskavatör ile ilçemizde bulunan 50 köy ve 14 beldenin yol yapı malzemesini çıkardığı şantiyede alınan ruhsatın ardından 12 Ekim Pazartesi günü yeniden üretime başlaması büyük sevinç yarattı.

İl Özel İdaresi Cevizli Konkasör Şantiyesi'nin yeniden çalışmaya başladığı ilk gün, köy muhtarlarının duyduğu memnuniyeti dile getirmek için şantiyeye giden ilk isim ise Muhtarlar Derneği Akçaabat Şu-besi Başkanı Eyüp Gedikli oldu.

Konkasör Şantiyesi Şefi Hamdi Akgün'ü ziyaret eden ve başarılı çalışmalarının devamını dileyen Başkan Eyüp Gedikli, “Bu şantiyenin Akçaabat için önemi büyük. Bundan sonra inşallah herhangi bir eksiklik yaşanmaz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler