Sınav Koleji Trabzon'a Değer Katıyor

Sınav Koleji Trabzon'a Değer Katıyor

İlklerin okulu Akçaabat Sınav Koleji Trabzon'a değer katıyor

 

Birçok ilke imza atan Akçaabat Sınav Koleji, eğitim yolculuğuna Anadolu ve Fen Lisesi’ni de ekleyerek Trabzon’a büyük bir değer kazandırdı

 

Açıldığı günden beridir birçok ilke imza atan “Akçaabat Sınav” Trabzon’da ilklerin okulu olma yolunda büyük bir mesafe kat etti. Ana Sınıfı, İlkokul ve Ortaokul olarak başladığı eğitim yolculuğuna en son Anadolu ve Fen Lisesini de ekleyerek Trabzon’a büyük bir katma değer kazandırdı.

Sınav Eğitim Kurumlarının 30 yılı aşkın bir zamanda sağladığı eğitim-öğretim altyapısını iki yıla yakın bir sürede (özellikle kolej olabilme zorluklarına rağmen) Trabzon’a adapte eden, sürekli yükselen bir değer olarak “Akçaabat Sınav”, “THE Okul” parolasıyla İngilizce anlamındaki başarısını vurgulamakta ve eğitime de farklı bir felsefe ile yaklaşmakta olduğunu ortaya koydu.

TİTİZLİK VE TAKİP

Özel Akçaabat Sınav Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Okan Yılmaz, THE Eğitim felsefesini şu şekilde özetledi: Sınav Okullarının birinci ilkesi, her öğrencisini büyük bir sorumluluk ve titizlik çerçevesinde takip etmektir. Bunun içindir ki Sınav Okullarında tüm öğrencilerin akademik başarısıyla yakından ilgilenilir. Gelişmelerden veliler de düzenli olarak haberdar edilir. Öğrenci hakkında hiçbir şekilde "temeli zayıf ya da dinlemiyor, anlamıyor." gibi bahaneler üretilerek sorumluluktan kaçılmaz.

DÜRÜSTLÜK ÖN PLANDA

Sınav Okullarında veliler, öğretmenler ve diğer çalışanlarla kurulan ilişkide daima hakkaniyet/ dürüstlük ön plandadır. Bütün çalışanların ücret ve diğer özlük hakları hassasiyetle korunur. Öğretmenler de öğrencilerle "hepsi özeldir" prensibi gereği "ayrıştırmadan-yarıştırmadan" bire bir ilgilenir. Verilen eğitim öğretim kalitesiyle en yüksek düzeyde memnuniyet sağlanır. Sınav Okullarının standartları ve eğitim sistemi, öğrencilerin en uygun atmosferde eğitim alacakları şekilde oluşturulmuştur. Amaç, onların strese girmeden, severek, isteyerek öğrenmeleridir. Öğrencilerin akademik başarısının yanında ruhsal ve kişisel gelişimleri de dikkate alınır. Çünkü "bugünün mutlu ve başarılı çocukları, yarının üretken ve saygın bireyleri" olacaktır.

YENİ FIRSATLAR YOLDA

Akçaabat Sınav Koleji Yönetim Kurulu ülkemizin son zamanlarda geçirmiş olduğu ekonomik hareketlenmeleri göz önünde bulundurarak (Gelecek yıl Özel Öğretim Kurumları Devlet Teşvikinin olmayacağını göz önüne alarak) 2019-2020 eğitim öğretim yılında kayıt yaptıracak tüm öğrencilere beş ay sürecek yeni bir fırsat sundu.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler