‘Sıfır Atık’ için önemli adım

‘Sıfır Atık’ için önemli adım

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ülke genelinde başlattığı ve çevre sağlığı ve temizliği için yürütülen çalışmaların başında gelen “Sıfır Atık Projesi”, Akçaabat Belediyesi’nin de katkılarıyla sürüyor.

İnsana, doğaya ve tüm canlılara saygılı bir belediyecilik çerçevesinde vatandaş ve çevre odaklı, çağdaş belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Akçaabat Belediyesi, atıkların geri dönüşümü ve geri kazanımına büyük önem veriyor.

BAŞKAN EKİM: “GERİ DÖNÜŞÜM KONUSUNDA ÖRNEK BELEDİYE OLACAĞIZ”

Başkan Ekim, çevrenin korunması, kirliliğin önlenmesi ve çevre sorunlarının çözümü konusunda çok hassas olduklarını belirterek “Sıfır Atık Projesi”ne destek verdiklerini ifade etti. Başkan Ekim, “Çöplerin ayrıştırılması ve geri dönüştürülmesi, çevreyi koruma adına atılacak en önemli adımlardan biri. Bu konudaki toplumsal hassasiyetlerin farkındayız ve bu bizi oldukça mutlu ediyor. Hemşehrilerimizin çevre konusundaki duyarlı ve bilinçli tavrı, bizim de kararlılıkla bu konuda takipçi ve icracı olmamızda motivasyon kaynağı oluyor. Biz de ilçemizin muhtelif yerlerine atık kutularımızı yerleştirdik. Program dahilinde yerleştirmeye devam edeceğiz. Doğamızı ve çevremizi koruyarak çevre kirliliğinin oluşmadan önlenmesi ve azaltılmasına yönelik bir yönetim anlayışı içerisinde misyonumuz 'Temiz Akçaabat, Temiz Çevre ve Temiz Nefes'. Çalışmalarımıza bu anlayışla devam edeceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler