Uçarsudan Müthiş Başlangıç

Trabzon 1. Amatör Küme Bordo Grup’da mücadele eden Uçarsuspor, karşılaştığı Yenimahallespor’u 6-0 yenerek lige 3 puanla başladı

 

 

Bu sene 1 Amatör Küme’ye yükselen Uçarsuspor ile 1. Amatör Kümeye düşen Yenimahallespor’un karşılaşmasında gülen taraf Uçarsuspor oldu. Mavi-Beyazlılar ilk yarıda ve ikinci yarıda attığı gollerle rakibini bozguna uğrattı. Maça çok iyi başlayan Mavi-Beyazlılar maçın 12. dakikasında Çağlar’ın attığı golle 1-0 öne geçti. 45. dakika Murat takımını 2-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

 

İkinci yarıya da gol ile başlayan Mavi-Beyazlılar 50. dakikada sonradan oyuna dahil olan Buğra’nın golüyle farkı 3 e çıkardı. Karşılaşmanın 70. dakikasında Kadir Keleş skoru 4-0 yaparak takımını iyice rahatlattı. 81. dakikada Buğra farkı 5 e çıkardı. Maçın 86. dakikasında yine sahneye çıkan Buğra durumu 6-0 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmazken maç 6-0 Uçarsu’nun galibiyeti ile sona erdi.

 

 

HAKEMLER: Şennet Gündoğdu***, Murat Zavrak**, Ramazan Keleş**

Y.MAHALLE: Abdurrahman*, Adem*, Adem Kaynar*, Oktay*, Yaşar*, Arda*, Yasin*(Dk.46 Umut*) Samet*, Serkan*(Dk.46 Mehmet), Onur Alp*, Murat*(Dk.76 Onur*)

UÇARSU: Soner**, Serkan**, Ercan**, Tolga***(Dk.61 Barış**), Hüseyin***, Selçuk**, Murat Usta***(Dk.46 Buğra****), Kadir Yılmaz** Serhat**, Çağlar**(Dk.67 Samet**), Kadir Keleş***

GOLLER: Dk.12 Çağlar, Dk.45 Murat Usta, Dk.50-81-86 Buğra, Dk.70 Kadir Keleş (Uçarsu)

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Genel Haberleri

Bölgesel Amatör Ligde Mücadele Edecek
Hüseyin Örs’ten spora destek
TRABZONSPOR SERİYE TAKTI