Sebatspor iyi olacak 1-1

Kırmızı-Beyazlılar öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı, 1 puana razı oldu

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden ve yeni teknik direktörü İsmail Batur’la iyi bir hava yakalayan ve geçen hafta kritik bir galibiyet alan Sebat Proje Trabzon Akçaabat, 2 haftalık bir aranın ardından yeniden döndüğü Fatih Stadı’nda Tuzlaspor’la yenişemedi. İsmail Batur’un Sebatspor’dan önce çalıştırdığı eski takımı Tuzlaspor önünde iyi bir mücadele sergileyen Kırmızı-Beyazlılar, aradığı golü 77.dakikada buldu. Oyuna sonradan giren ve 4 dakika sonra da golü atan Samed Ali Sebatspor’u 1-0 öne geçirdi. Ancak Kırmızı-Beyazlılar bu üstünlüğünü sadece 4 dakika koruyabildi. Tuzlaspor’dan Yakup’un 81’de attığı golle skor 1-1’e geldi. İki takımın da bu dakikadan sonra çabaları sonucu değiştirmedi ve taraflar 1’er puana razı oldu.

 

STAT: Akçaabat Fatih

HAKEMLER: Caner Ak***, Onur İçyer***, Mehmet Ildırı***

SEBATSPOR: Ali**, Volkan**, Tuna**, Sadık**, Fatih**, Bilal Gücüyetmez**, Devrim**(Dk.73 Samed Ali***), Burak**, Hüsnü*(Dk.65 Bilal Özhan**), Tuncay**, Bilal Çebi**(Dk.88 Hasan)

TUZLASPOR: Bekir**, Emre**, Yusuf Onur**, Aykut**, Okan**, Yusuf**, Sefa**, Mustafa**, Kemal**, Yakup***, Ozan*(Dk.60 Ozan**)

GOLLER: Dk.77 Samed Ali (Sebatspor), Dk.81 Yakup (Tuzlaspor)

SARI KART: Dk.11 Burak, Dk.36 Devrim, Dk.44 Bilal (Sebatspor), Dk.40 Mustafa, Dk.45 Aykut, Dk.61 Yakup, Dk.82 Yusuf, Dk.83 Kemal (Tuzlaspor)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Genel Haberleri

Bölgesel Amatör Ligde Mücadele Edecek
Hüseyin Örs’ten spora destek
TRABZONSPOR SERİYE TAKTI