Gül "Hakkımız 3 Puandı"

Karsspor ile golsüz berabere kalan Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör Mehmet Salih Gül, 1 puana sevinemediklerini söyledi.

GÜL “1 PUANA SEVİNEMEDİK”    

 

TFF 2. Lig 4. Grupta deplasmanda Karsspor ile golsüz berabere kalan Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör Mehmet Salih Gül, 1 puana sevinemediklerini söyledi.

Gül AA muhabirine yaptığı açıklamada Karsspor karşılaşmasından çok iyi bir maç çıkarttıklarını ancak son vuruşu yapamayarak 1 puana razı olduklarını ifade etti. Mehmet Salih Gül “Karsspor karşısında özellikle ikinci yarıda çok iyi bir futbol ortaya koyduk. Birçok net pozisyon ürettik ama nedense son vuruşları iyi yapamayınca 1 puana razı olduk. Bu 1 puana sevindiğimizi söyleyemem. Özellikle ikinci yarıdaki futbolumuzun karşılığı 3 puan olmalıydı” diye konuştu.

Her geçen gün takımın kendine geldiğini de belirten Gül, konuşmasına şöyle tamamladı: “Akçaabat Sebatspor olarak her geçen gün hem futbol kalitesi hem de özgüven olarak çok yol aldığımızı belirtebilirim. Bu son 2 haftada saha sonuçlarına da yansıdı. Aynı titizlikle çalışmalarımızı devam ettirip eksiklerimizi tamamlayarak çok daha iyi olmak istiyoruz”.

Derviş ALTUNTAŞ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Genel Haberleri

Bölgesel Amatör Ligde Mücadele Edecek
Hüseyin Örs’ten spora destek
TRABZONSPOR SERİYE TAKTI