Bir Çözüm Bulmak Zorundayız

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Sebatspor’un sıkıntılı bir süreçten geçtiğini, bunun da ilçeyi olumsuz etkilediğini belirtti.

 

Türkmen, "İlçenin tüm dinamiklerinin biraraya gelerek Akçaabat Sebatspor’u kurtarması gerekiyor. Kamuoyunu tatmin edecek bir çözümün bulunması lazım” dedi.

Türkmen, “Kapatmaksa kapatalım. Satmaksa satalım ama artık çözelim” şeklinde konuştu. Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Sebatspor’un bir an önce düze çıkması gerektiğini belirterek, "Sebatspor’un durumu ilçeyi de etkiliyor" dedi.

Akçaabat Sebatspor’un sıkıntılı bir süreçten geçtiğini bunun da kenti olumsuz etkilediğini belirten Türkmen, "Akçaabat Sebatspor süper lige çıktığı dönemde borçlandı. Ondan sonra da bir türlü belini doğrultamadı. Süper Lig’den düştükten sonra 3-4 ayrı yönetim oluştu. Bazı dönemler düzelir gibi oldu ama düzelmedi. Göreve gelen yönetimler işte şu kadar borç ödedik dediler, ardından yeni borçlar geldi. Ali Kemal Başaran yönetimi, ‘işte şu kadar borç ödedik’ dedi ardından yeni borçlar geldi. Zeki Öztürk yönetimi geldi, onun da bilmediği yeni borçlar türedi. Başı bozuk olan yönetimlerden borçlar çıkıyor. Kulüp maalesef bu borçlardan bir türlü kurtulamıyor. Gelen yönetim 3-4 milyar liraya indirdik diyor bir bakıyorsunuz yeni borçlarla bu borç 6-7 milyar lira oluyor" biçiminde konuştu. Türkmen, kulübün bütün dinamiklerini bir araya gelerek Akçaabat Sebatspor’u kurtarmanın mücadelesini vermeye davet ederek, "Kulüp Başkanımıza da söylüyoruz. Kulübü en iyi bilen yönetimdir. Onlarla birlikte divan kurulu, Akçaabat Sebatspor camiası, Akçaabat’ın ileri gelenleri, herkes bir fikir ortaya koymalı. Şehrin de Trabzon spor camiasının da kabul edeceği bir çözüm olmalı. Kamuoyunu tatmin edici bir çözüm bulmak zorundayız. Kimsenin tek başına bu sorunu çözme şansı yok. Sebatspor maalesef bir sorunlar yumağı haline geldi. Çözüm kapatmaksa kapatalım, satmaksa satalım ama artık çözelim" biçiminde konuştu.

 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Genel Haberleri

Bölgesel Amatör Ligde Mücadele Edecek
Hüseyin Örs’ten spora destek
TRABZONSPOR SERİYE TAKTI