Bayram Taraftara Seslendi

Akçaabat Sebatspor kulübü yöneticisi Ali Yaşar Bayram kulübün geleceğinin alt yapıda yattığını söyleyerek taraftar yönünden bir türlü istenilen seviyeye gelemediklerini açıkladı.

 

 

Akçaabat Sebatspor yönetimin etkin isimleri arasında yer alan Ali Yaşar Bayram son yaptıkları hamle ile 8 oyuncuyu kadrolarına dahil ettiklerini yönetim olarak üzerlerine düşeni imkanlar ölçüsünde en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını söyledi. Son transferleri yapana kadar 10 günden bu yana kulüpte sabah akşam toplantı halinde oldukları ifaden eden Bayram:

 

“Temlik sorununu zor çözdük.  

 

Geçmişte kulüpte alacağı olan insanlar hep kandırılmış. Bizden alacağı olanları alacağının yüzde 30’una karşılığı olarak anlaştık. Şu asla unutulmamalı bu kulüp yaşayacak ki alacaklarını alması gereken insan bu ödemeleri alabilsinler. Sebat takımının geriye gitmesi önce Akçaabat’a sonra Trabzon’a zarar verir.” dedi.

 

Bizim Oyuncuları Kazanalım

 

Takımı ayakta tutma adına büyük emek verdiklerini ve bu yapılanların karşılığında kuru bir teşekkür almalarının bile kendilerini mutlu edeceğini söyleyen Bayram: “Marifet iltifata tabidir. Sebat kulübünün sezon başında hangi noktada olduğunu herkes biliyor. Buradan kurtuluş reçetesi öze dönmektir. 

 

Futbolun tarlasıyız diyoruz ama son dönemde bunu göremiyoruz. Milyon dolarları dışarıdaki oyunculara veriyoruz. Kendi çocuklarımız Türkiye’nin her tarafına dağılmışlar. Gidin her takımda en az 3-4 Trabzonlu oyuncu bulabilirsiniz. Ben ısrarla alt yapının önemi üzerinde durmak istiyorum. Alt yapısı olmayan takımlar borç batağına sürüklenir ve gün gelir işin içinden çıkamaz hale gelirsiniz.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Genel Haberleri

Bölgesel Amatör Ligde Mücadele Edecek
Hüseyin Örs’ten spora destek
TRABZONSPOR SERİYE TAKTI